Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik korszakát szerettétek...

Melyik korszakát szerettétek a babátoknak a legjobban?

Figyelt kérdés
És melyiket a legkevésbé?
2011. aug. 16. 12:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

"kis gyerek: kis gond, nagy gyerek: nagy gond... "

Miért jönnének rá? :) Volt aki olyan írta, hogy jobban szereti a mostani korszakot, mint az 1 évesig tartót, akinek már nagyobb gyerkőce van, ő már rájött, hogy ez neki jobban fekszik. :)

Egyébként ez egyszerűen tökéletesen egyén függő. Ahogy nem minden baba egyforma, nem minden felnőtt sem. Én igenis azt mondom, jobban fogom élvezni, amikor nagyobb lesz, persze most is imádom a leányzót, de könnyebb, ha tudom azért sír, mert elesett, mint hogy sír, de akár mit csinálok nem jövök rá, hogy miért. Van, akinek a babakorszak fekszik jobban, van aki pedig inkább már egy szaladó lurkó után rohangál szívesebben, viszi játszótérre, vagy épp kezeli a hisztijét. Ez a fenti idézet is inkább csak általánosítás, mint anyósom szavai, hogy egy baba úgy működik, hogy ha álmos, letesszük és alszik...ajj, ha nálunk ez így ment volna valaha is... :)

2011. aug. 16. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
3 iskolás gyerekem van.A 4. a legkisebb most 20 hónapos.Szerintem most van a legaranyosabb korban.Beszélni még ugyan nem beszél csak 1-2 szót,de az ő kis babanyelvén elmagyarázza.
2011. aug. 16. 15:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Nálam ez olyan mint a szülés,csak a szépre emlékezem a nehezét hamar elfelejti az ember.

Első napok,hetek nehezek voltak.Szopi,sírás....stb Mégis most azt mondom,milyen édes volt a pólyás korszak.Hasfájós volt és sokat szenvedett azt gondoltam ennél rosszabb nem lehet,mégis most azt mondom a fogzás sokkal rosszabb.Minden kornak megvan a szépsége,én nem tudok választani :)

2011. aug. 18. 12:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Most a 1,5 éves korszakát. Beszél, énekel, ha a mondókát abbahagyom, ő folytatja. Értelmes, okos, és néha akaratos.

Legkevésbé: amikor nem kellett neki a cici és csak ordított.Ésmég amikor napközben 2-3szor 20 perceket aludt és még hasfájós is volt. Énmeg hulla és alvajáró egyben:)

2011. aug. 18. 12:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindegyik korszaknak megvan a maga szépsége.kisfiam 1,5 éves,szeretek vele lenni,vannak és voltak,és lesznek is nehéz idöszakok,de imádom,pedig ö kiskorban hasfájos,siros volt,most meg akaratos,verekedös,hisztis,mégis imádom.
2011. aug. 18. 12:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Olyan csodálatos volt, mikor még csak azt néztük, hogy alszik, és szopizik, aztán az lett csodálatos, ahogy a kis akarata kibontakozott. 1 éves a kislányom, rengeteget babáztam vele, mégis úgy érzem, hogy kevés volt:D

Azt hiszem az első pár év a legszebb, akkor még olyan kis bújósak, és nagyon szükségük van ránk. Aztán eltólnak maguktól egy kis időre...

Egyébként most olvastam, hogy csak addig baba a baba, amíg saját akarata nem lesz, nem kezd el hisztizni és mindent elérni stb.

E szerint tényleg nincs kedvenc időszakom.

Szerintem viszont addig baba, míg nem tanul meg beszélni.

2011. aug. 18. 12:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

kisfiam 2 éves

nekem nehéz volt ez eleje, nehezen ment a szoptatás, meg az állandó fáradtságot is nehezen viseltem

most nagyon élvezem, hiszti kevés van, és nemrég kezdett el beszélni, és annyira aranyos ahogy dumál, meg válaszol ha kérdezek, imádom ezt az időszakot:)

2011. aug. 18. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!