2 gyerkőcös anyukák! Volt olyan időszak hogy az egyik gyerkőcöt jobban szerettétek a másiknál? Lehet ugyanúgy szeretni mindkettőt ugyanolyan szeretettel?
mert én most elképzeltem ezt a helyzetet.
1,5 éves a kislányom és nem tudom hogy fogom -e tudni ugyanolyan szeretettel szeretni ( biztos csak most érzem úgy legfeljebb..)majd a másik gyermekemet mint őt.
hiszen ő az elsőszülöttem imádom a mindenem !
ti hogy vagytok ezzel?
lehet mindkét gyereket ugyanúgy szereti egyformán?!!
na pontosan ugyan igy voltam ahogyan most te :) az elso szulottemet imadtam(imadom most is) es mikor teherbe estem a masodikkal es mar a szules fele jartam, egyszeruen belem jott egy olyan erzes Istenem vajonn fogom ugy szeretni ezt a gyereket is mint az elsot es hidd el lehet :)) akarmelyikre nezek azt imadom egyszeruen nem tudok ugy lenni hogy jobban szeretnem az egyiket mint a masikat, ha az egyik ujjadat vagod el az faj ha a masikat akkor az nem?:) szoval a kerdesedre a valasz: igen lehet ugyanolyan szeretettel szeretni az egyiket mint a masikat:)
ja es varom a 3 ikat most :)
12 hetes kismami
szerintem ezen legtöbb anyuka elgondolkodik,amikor ebbe a helyzetbe kerül..!
Én is sokat agyaltam ezen.De amikor megszületett a 2.babám is akkor meg is tapasztalhattam milyen 2 gyereket szeretni. És a válasz az,hogy: ugyanúgy,de nem ugyanazért.!!
Nem lehet egyformán szeretni két gyereket. Hiszen mindkettőt másképp szereted. Nálam a nagyobbik 3,5 éves, gyönyörű, cserfes kislány, és nagyon büszke vagyok rá, hogy az oviba milyen ügyesen beilleszkedett. Jókat mulatok a beszólásain, ő már alszik rendesen, mindent meg lehet vele beszélni. Imádom.
A kicsi 1,5 éves, gyönyörű babaarcú tünemény, most kezdd el gagyogni, és 5 percenkét a nyakamba borul és puszit ad. Ő az én kicsikém, imádom őt is, de egész másképpen, mint a nagyot.
köszi a hozzászólásokat :))
jóéjt !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!