Tényleg elmúlhat a sírós időszak a 12. hét után?
Egyáltalán nem vagy rossz anya!!! Épp ellenkezőleg, nagyon is foglalkoztat a babád állapota! Hát, sajnos túl sok jóval nem biztatlak, az én lányom 4 hónapos koráig rettegtünk minden este, hogy lesz-e ordítás... Én akkor azt mondtam, hogy lőjenek fejbe, ha még egyszer szülni akarok! Nem akartam elhinni, hogy ez valamikor el fog múlni, mérges voltam mindenkire, aki azt mondta, hogy élvezzem ki, amíg ilyen pici:). Én már nem is hasfájásra gondoltam, hanem valami neurológiai problémára...:) De aztán szép lassan abbamaradt a sok sírás, ma már másfél éves és most úgy látom a dolgokat, hogy ha nála kibírtuk ezt az időszakot, akkor egy kistesóval sem lenne gond...:) Szóval hidd el, elmúlik ez a "rémalom", csak sok türelem és kitartás kell! Próbálj Magad köré némi segítséget szerezni, akik tartják benned a lelket. Nekem anyukám jelenléte sokat segített, bár tudom/tudtam, hogy ő is kétségbe volt esve, hogy mitől sír a lányom, elképesztően higgadtnak mutatta magát mindig!
Kitartás! És JÓ ANYA vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!