Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes a kisbabám és nagyon...

6 hetes a kisbabám és nagyon sokat bukik illetve hány szoptatás után. Sajnos hasfájós is. Meddig fog még tartani ez a hányásos, hasfájós időszak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nálunk is ez volt és 3 hónapig tartott.Utána menyivel könyebb volt minden!!!!!
2011. okt. 13. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát a hasfájást nem tudom.Ez szerintem minden babánál más.

A bukás hányás, pedig nálunk elég sokáig tartott.Relatív mondjuk.Mikor már 4 hónaposan hason szenvedett, nem győztem mindenhova textilpelust rakni, mert minden szét hányt.Őt ezt nem nagyon zavarta.

Próbáld szopi után jó ideig félig függőlegesben tartani, hogy aminek kell az lehetőleg maradjon is lent.Én volt, hogy 1 órát ültem így a gyerekkel, aztán leraktam, mert pisilni kellett, és vihettem a lánykámat is lemosdatni, meg átöltöztetni.

A hasfájása az enyémnek 2 hónapos kora körül el is múlt.

Most már 9 hónaposak vagyunk és semmi ilyen probléma nincsen.

2011. okt. 13. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Gastrotuss -t vagy a Gripe water-t. Nekünk segített. Kitartást!!
2011. okt. 13. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Tényleg a hasfájás elleni szereket el is felejtettem! :)

Én próbáltam a Gripe watert..Hát nem soat használt, és annyira nehéz volt beadni.

Volt valami szirup is, annak már elfelejtettem a nevét, narancsos ízű volt azt hiszem, de itt lehet majd tudják miről beszélek.Na ettől meg mérhetetlenül sokat kakilt, már alig győztem pelussal, és ekkor nem a hasfájástól sírt, hanem attól, hogy sokat kakilt.. :/

Aztán jött a natúr kamilla tea, ez már tűrhetőbb volt, csak ezt meg alig akarta meginni.

Úgy, hogy végül édesköményes babateát kapott, de nem Mecsek teát, mert nekünk az sem volt jó, mert abban van kamilla, meg édeskömény is, és ez is teljesen ki csinálta.

Ezek mellett pedig nagyon sokat tornáztattam, amit még élvezett is.Valahogy így éltük túl ezt az időszakot! :)

2011. okt. 13. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:

nálunk 8 hóig tartott. tesómnál 6ig.

amit tudsz, tegyél meg, hogy kevesebb jöjjön vissza (ágyat megemelni, evés után fél órát karban, függőlegesen legyen a baba, ne nyomja semmi a pocakját -büfiztetésnél a vállad se. anyatejes? akkor próbáld megtalálni, mi az az étel, amit ha eszel, akkor több bukás következik, és azt kiiktatni. nálunk pl. a tej és a csoki volt ilyen...)

2011. okt. 13. 10:12
 6/7 A kérdező kommentje:

A narancsos ízű szirup az az Infacol :-) Mi is próbáltuk, de semmi. Jobban fájt a hasa, meg kakilni se kakilt. Így is 4 naponta van széklete. Az ágyemelést is próbáltuk eredménytelen. Órákig van ölben, és ha leteszem rögtön hány.

A torna és a hason fekvés valamennyire bevált. Tehát akkor csak türelem türelem türelem.

2011. okt. 14. 12:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy a kamilla teát nem issza meg, a Mecsek baby-t meg rögtön kihánnya. Most vettem neki gyerek teát, amiben csipkebogyó van. Remélem azt megissza. Ebbe rakok neki majd édesköményt, aztán meglátjuk.
2011. okt. 14. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!