Jártatok már úgy h felraktatok vmi babacuccot 1 Ft-ért, és kevesebbért ment el, mint szerettétek volna? És fordítva, mikor többért ment el?
Ha 1 Ft-ról indítod, akkor benne van a pakliban, hogy 1 Ft-ért megy el. Ha ez neked kevés, akkor magasabb árról indítsd. Ennyi.
Én már többször jártam úgy, hogy 1 Ft-os aukción licitáltam mondjuk 700 Ft-ért, mert nekem ennyit ért meg, de mivel senki más nem licitált, enyém lett 1 Ft-ért. Az én örömem, az eladó baja.
Igen,én is azt vettem észre,hogy ha reális áron teszek fel vmit,akkor a kutyának sem kell,legfeljebb hetek,hóapok múlva.Viszont ami 1 Ft-ról indul arra buknak.
Lehetséges olyan,hogy egy ember nevén két használati jog van?Két nick stb.tehát a saját maga cuccára rá tud licitálni?NEM azért kérdezem h megtegyem ezt,ennél én tisztességesebb vagyok,csak kiváncsi vok h van e ilyen?
Szia.
Lehetséges a két nick név , de fogsz kapni pár nap mulva egy mailt a teszvesztől ,hogy IP címed alapján tudomásukra jutott , hogy 2 felhasználót regisztráltál és a terméked magasabb eladási áráért saját dolgaidra licitálsz.Aztán törlik azt amelyikkel licitáltál és figyelmeztetnek ,hogy amennyiben újra megtörténik végleg törölnek a rendszerükből.
A 2.tól kérdezném, hogy ha van, aki rálicitáltál, felnyomja az árat, aztán mégsem lesz belőle adásvétel, akkor mindig negatívra van értékelve a kedves ismerős??
A kérdésre válaszolva pedig:
igen, már jártam úgy, hogy 1 ftért ment el valami, és úgy is hogy jóval többért, mint amennyiért szerettem volna.
Én 1 ftról indítok mostanság, de teszek mellé fix árat. Így, ha valaki megnézi, mert 1 ft, és nagyon tetszik neki, viheti a fix áron is. Ami persze nem sok, de több az 1 ftnál. Minimálárat azért nem érdemes, mert ha mégsem kell senkinek, akkor fizeted a 120 ftot...
Ha valamit nem akarok adni 1 ftért, akkor annyiról indítom, amennyit minimum szeretnék érte kapni. Na, én vagyok az, akinél 200 ftért van sokminden, ami a másiknál ezrekért...
utolsónak:
ilyenkor annyi történik, hogy az ismerős ad egy nagy licitet, aztán ha más (idegen vásárló) nem dob rá semmit akkor végül az ismerős veszi meg "papíron" a terméket. De innentől semmi nem történik. Nem lesz értékelés, meg igazi adás-vétel. Kívülről úgy látszik, mintha eladásra került volna a cucc, de nincs róla értékelés. Vagy persze lehet írni egy fals pozitívot, hogy "remek termék, pontos eladó, blabla..." de igazából nem történik semmi.
De ha eladsz valamit "papíron", az után kell jutalékot fizetni. Az pedig az eladó kára. Ha meg nem értékelsz, egy idő után a teszvesz levelekkel bombáz napi többel is hogy értékelj, mert irgumburgum lesz.
Van egy ismerősöm 3 nickkel volt fenn teszveszen, lebukott pár nap alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!