májusi a babám.Egyik előny,hogy nagy pocakkal nem kell átvészeld a kániukulát,talán a legideálisabb a tavasz,március környékén.Mire jön a tél ,már könnyebben mozogsz vele.
2011. febr. 22. 22:08
2/20 anonim válasza:
Nekem mindegy volt, bar nem nagyon szerettem volna a legnagyobb melegben szulni.
A lanyom oktober vegi, a fiam januar vegi.
Orultem volna meg egy tavaszi babanak is, de mar nem lesz.
A teli babaknak az elonye, hogy mire a hozzataplalas kezdodik pont erik sok gyumolcs, van friss mindenbol.
Hatranyokat nem tudok mondani hirtelen.
2011. febr. 22. 22:10
3/20 anonim válasza:
Nem terveztem előre, hogy milyen legyen. Decemberi babám van. Jó, hogy 6 hónaposan pont jött a nyár, a friss gyümölcsökkel - hozzátáplálás szempontjából. Amúgy szerintem teljesen mindegy.
4/20 anonim válasza:
:) nem terveztünk időpontot, de a baba májusi lett :) Minden évszakban van jó is-rossz is, úgyhogy mindegy is, csak egészséges legyen !:)
5/20 anonim válasza:
Én nyári babát szerettem volna. Tudtam, hogy imádok majd terhesnek lenni és az óriási hasammal a jó melegben sétálgatni. Igaz az utolsó 4 hét maga volt a pokol, de még így is megérte. Szerintem az az előnye, hogy 35 C fokos melegben elég ráadni egy rövid újjú bodyt és nem fázik meg. Viszont koránál fogva már eléggé "idős" lesz majd ha beköszönt a hideg időjárás és talán nehezebben betegszik meg (persze ez csak saját tapasztalat). Másodjára is nyári babát szerettünk volna, de a férjem 6 hónapig külföldön dolgozott. Holnap jön haza és pont megfelelő idő lesz a babagyártásra, így max novemberei babánk lesz ha összejön.
2011. febr. 22. 22:13
6/20 anonim válasza:
Igazabol? Nem is gondoltam erre.Nem terveztuk a babat, igy nem tervszeruen "keszult".A ksitesoval is vagyunk...ha akar most jon ha nem akkro csak jovore.Egyebkent februari babam van:)
2011. febr. 22. 22:14
7/20 anonim válasza:
Én téli babát terveztem!Az első karácsonykor született!Jó volt, mert mire üldögélt,addigra jóidő lett, sokat tudtunk sétálni!Mikor abban a korba ért hogy felfedezze a világot nyár lett, így a fűben tanult mászni, virágoskertben tanult totyogni , nagyon jó volt!
A második gyermekem május végén született!Így ezekről lemaradt, de most tavasszal bepótolunk mindent!!Ahogy jó idő lesz kint töltünk minden időt!!
2011. febr. 22. 22:15
8/20 anonim válasza:
Nekem 2 gyerekem van,mindketten májusiak(ráadásul ugyan azon a napon születtek,csak pár év különbséggel).Nem terveztük meg,így alakult.A 3. babaprojektet tavasszal kezdjük...
2011. febr. 22. 22:17
9/20 anonim válasza:
Nem terveztem, mert nem tudtam tervezni. Nehezen jött össze, örültem, hogy sikerült.
Május 1-jére voltam kiírva. Őszintén megmondva drukkoltam, hogy ne áprilisban szülessen, ne hónap végén. A májusi szülésnek nagyon örültem volna.
Másik dolog az volt, hogy férjem is és én is hónap elején születtünk, egyjegyű a születésünk napja. (5-én és 8-án)
A babánk május 4-én született és ennek a dátumnak külön örültem.
2011. febr. 22. 22:20
10/20 anonim válasza:
Soha nem gondoltam erre. Tervezett baba volt,de nem évszak szerint! Március 9én született,ez már nem is tél,de még nem is tavasz. Semmi előnyét vagy hátrányát nem érzem,így lett és örülünk neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!