Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jártatok már úgy h felraktatok...

Jártatok már úgy h felraktatok vmi babacuccot 1 Ft-ért, és kevesebbért ment el, mint szerettétek volna? És fordítva, mikor többért ment el?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 21:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Látom h még itt vagytok.Ezek szerint az sem lehetséges h vki tiszta lappal induljon?Tehát ha van egy rakatnyi negatívja,akkor nem tud magának új hozzáférést csinálni?Vagy ki tudja töröltetni a régit,és akkor igénylhet újat?
2010. szept. 19. 23:34
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok, akinek az ismerőse 3 nickkel lebukott.

Tiltották IP alapján és persze lakcím alapján is. Ugyhogy kétszer is meg kell gondolni, mit csinál az ember. Engem is majdnem dobbantottak, mert figyelmetlen voltam a szabályzattal szemben és a megmaradt fogamzásgátlómat 3-szor is feltettem, mert nem értettem miért törölték ki. Negyedszerre tiltottak volna. Szigorú szabályzata van a Teszvesznek és a Vaterának is, árgus szemekkel figyelnek mindent és mindenkit.

2010. szept. 19. 23:41
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én sokszor vásárolok a teszveszen,és amiket kinövünk megpróbálom el is adni.

1x volt csak olyan,hogy 1 ft-ért tettem fel cuccokat,az egyik pólónk el is ment annyiért:(,a fickó aki jött a pólóért,annyit nem mondott,hogy kösz,ekkor mondtam azt,hogy inkább odaadom ingyen ismerősöknek.Ha már személyes átvétellel jön valaki,legalább egy csokit hozzon a gyereknek,vagy csak én gondolkodom rosszul!?

Pár hete megnyertem egy pulcsit 12 ft-ért,de olyan kellemetlen lett volna nekem,ha ennyit fizetek érte,hogy mondtam a csajszinak nézzen már még valamit hozzá:),így vásároltam még tőle privátban.

Az elektromos hintánk ment el többért,nagyon örültem neki:)

2010. szept. 20. 06:00
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem érdemes azzal játszani, hogy két felhasználóneved legyen és licitálgass a saját termékedre. Nekem a barátnőm licitált az enyémre többször, h ne vigyék el 1 Ft-ért, de letiltották a felhasználónevét..

Nem éri meg, ezekután belátom h jobb az egyenes út..

Én szoktam feltenni olyan dolgokat amit úgyis kidobnék 1 Ft-ért, csak hogy vigyék el.

2010. szept. 20. 07:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez micsoda gusztustalan dolog! Akkor miért nem teszi fel valaki közel annyiért, amennyiért eladni gondolja? Vagy állítson be villámárat!

Rengetegszer vásárolok vaterán, teszen, de a teszt az üziküldés funkciója és még egy-két hülyesége miatt nem szeretem túlzottan.

Viszont én vagyok az a vásárló, aki az 1 Ft-os aukciókra rá sem néz, csak ha villámár is van! Utálok licitálni! Ha kell valami, és pénzem van rá, megveszem. Ha nincs, majd megveszem következő hónapban. Mindenkinek pénzébe került, nem várom el, hogy 1 Ft-ért adja el. Amúgy meg nincs nekem arra időm, hogy másokkal harcoljak egy-egy apróságért!

Viszont most jól elvettétek a kedvem!

Pláne kismamák/anyukák egymással legalább ne lennének ilyen szemetek! Hiszen, ha nincs szükségem pl. a babakádra, másnak meg van, nem egy kismamával fogok kiszúrni! Lehet, hogy én aránylag jó GYED-ből élek, ő meg munkanélküliből/minimálbérből/GYES-ből!

Teljesen elvettétek a kedvem! Komolyan!

Ha 1000 Ft-ért akarok eladni valamit, felteszem 650-ért, és beállítok villámárat 1000 Ft-ot. EZ a tisztességes megoldás! Nem jártam így, nem adok el 1 Ft-ról semmit. Inkább reális árat próbálok kiírni.

Lassan 2 gyerekes anyuka vagyok, és a mellszívóval gyanítom, hogy így jártam amúgy. Valaki kétszer licitált rám, jó magas árat adott meg, pedig én már hetek óta jeleztem a vételi szándékomat licittel. Erre, amikor lejárt volna, nem jött vissza "harcolni". Miért fájt valakinek, hogy 9500 Ft-ot fizettem volna 12 helyett?! Ráadásul 990 volt a posta. :( Akkor miért nem 12-ért hirdette meg az eladó?!

Bár mindegy. Csak a kedve megy el az embernek. Így legyél tisztességes másokkal! :(

Bocsánat a majdnem off-ért!

2010. szept. 20. 09:51
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: az vagyok aki szokott segíteni annak az ismerősének. Én sem tartom szép dolognak, meg ugyanúgy gondolom mint Te, mikor én akarok vmit venni akkor csak fixárast keresek, mert utálok egy hétig szarakodni, hogy végül az enyém lesz-e. Csak az ismerősömnek eddig nem mertem NEM-et mondani, de valszeg ezt fogom tenni, mert egyrészt én is spúrkodásnak, sz@rrágásnak érzem, másrészt meg nem akarok miatta bajba kerülni.
2010. szept. 20. 09:55
 17/24 A kérdező kommentje:
09.51-es.Teljesen igaiad van..én sem licitálgatok 1 ft-osra sosem.Elektromos mellszívót akartál venni?
2010. szept. 20. 09:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, meg is vettem. Kiadtam én érte a 12 ezret, nem gáz, csak akkor miért nem annyira hirdeti?! Ez bánt nagyon!

Ráadásul ugye sosem ismert a háttér. Én például most minden létező dolgot megvettem a szoptatáshoz, mert a lányommal bajban voltunk 2 éve, nagyon nem ment. Most próbálok mindent megtenni; vettem kézi- és gépi mellszívót, bimbóvédőt, kiemelőt,... Megvettem volna bármit reális áron, mert kellenek ezek a dolgok. Csak ez a módszer nem tetszik. Én mindig próbálok tisztességes lenni! Más nem.

Légzésfigyelőt kell még vennem (talán novemberben), mert sajnos a lányomé már nem jó, de nagyon körül fogok nézni!

Inkább fixáron vásárolok (eddig is 90 %-ban így vásároltam), az a biztos, és még heteket várnom sem kell. :)

2010. szept. 20. 10:10
 19/24 anonim ***** válasza:

ma 09:51 egyetértek veled!

Én is csak fix áras cuccokat keresek és úgy is adok el mindíg. Egyedül a libero vonalkódokat rakom licitesre, mert az tényleg jobban kelendő úgy (na, ezekkel is sokan elszállnak árilag...)

Kigondolom, hogy mennyim van rá és annak tudatában keresgélek. Nem egyszer jártam már úgy, hogy jobb áron megkaptam valamit, mint akik egymásra licitálgattak ugyanazért. Viszont régebben úgy vettem észre, jobban szerettek az vásárlók licitálgatni. Az elején néha én is licitálgattam, de mindíg elvitték a cuccot az orrom elől, ezért keresek inkább fix árasakat.

A másik dolog, hogy felraknak sokan valamit 1ft-ra, de minimálárral... Ettől a falra mászom. Persze, felteszi 1 ft-ra, mert a kereső jobban kidobja a terméket. Nézegettem a fiamnak ruhacsomagot, sokan úgy el vannak szállva már az árakkal, hogy használtan drágábba, mint ha a boltban venném originál csomagban. Lassan a teszvesz is olyan drága lesz, mint a vatera.

2010. szept. 20. 12:10
 20/24 anonim ***** válasza:

hát én nem értek veletek egyet. Én is sok motyót teszek fel 1 ft-ért, úgyis kidobnám őket, így meg hátha kell valakinek..

Én úgy érzem h inkább segítek így az anyukáknak, nemhogy kitolok velük..

2010. szept. 20. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!