Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem szabad pelusozni?

Nem szabad pelusozni?

Figyelt kérdés

Kedves anyukák!

Anyósom ki készít, de most a párom is és az ő barátja is akinek 2 gyereke van már.

Szerintük nem szabad pelenkázni az újszülöttet!

Motívum "mert szét álló lábai lesznek és deformálódott lábai lesznek"

Azt mondta, hogy mossak szövet anyagot és abból csináljak egy pelus szerűséget legalább 6 hétig.

De el gondolkodok, ez nem fogja irritálni a pici popsiját? Nem fog befertozodni?

Ti milyen véleménnyel vagytok, én vettem Pampers Premium Care 1, Newborn pelust, akkor ezt most dobhatom el?

6 hét alatt hizni fog, és a pelusra az van írva, hogy egész 5 kg ig jó :(

2022. máj. 13. 06:16
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Te valami elmaradott országrészben élsz? Ilyen területeken csinálnak ilyen ostobaságokat.
2022. máj. 15. 22:36
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor feleslegesen koptattam a telefonom, hogy linkeljek egy csomó képet arról, hogy miért nem szabad lábat egyenesíteni a babánál? Konkrétan lassan te akarsz meggyőzni minket. Csinálsz amit akarsz. A férjed egy gyengeelméjű nem csak az anyósod. Sok sikert velük!
2022. máj. 15. 23:11
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Betegek vagytok! Remélem a védőnő azért kimegy párszor látogatni! Lehet, hogy félreértettem valamit, akkor bocsánat, de te most 6 hétig bekötözve tartod a pólyába??? De ugye azért ti nem fénnyel akarjátok majd etetni?
2022. máj. 16. 13:16
 54/56 A kérdező kommentje:

Hé! Én ebben az anyósom ellen vagyok!

Lehet, hogy ő így kötözte be a gyerekeit, a páromat is bele értve, nem lett semmi baja.

De azért ez durva, hogy 6 hétig szegény gyereket bekötözve tartani, főleg, hogy most jön a nagy meleg!

Eddig ez volt a probléma. Most jött, hogy az újszülötre nem szabad ruhát adni, mert érzékeny a bőre és félő, hogy elfogom töri a csontjait.

Bakker! Mint írtam, bent voltam a kórházban, pelusban és szép fehér, kek(színes) body-ban láttam a babákat!

A szülésem úgy tűnik, hogy jövő héten meglesz, nem érdekel ki mit mond, én oda rakom a pelust és a kicsi ruháit is.

A szomszéd nő véleményét abszolút ki fogom kérdezni, mert védőnő. Eddig nem tettem, mert ostoba voltam, de a férjemet is vinni fogom.

2022. máj. 16. 16:18
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg kene h legyen saját vedonod is. Miért Bem mész el oda a ferjjel?
2022. máj. 16. 16:27
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Na! Ez az! Állj a sarkadra! 💪😉
2022. máj. 16. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!