Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem szabad pelusozni?

Nem szabad pelusozni?

Figyelt kérdés

Kedves anyukák!

Anyósom ki készít, de most a párom is és az ő barátja is akinek 2 gyereke van már.

Szerintük nem szabad pelenkázni az újszülöttet!

Motívum "mert szét álló lábai lesznek és deformálódott lábai lesznek"

Azt mondta, hogy mossak szövet anyagot és abból csináljak egy pelus szerűséget legalább 6 hétig.

De el gondolkodok, ez nem fogja irritálni a pici popsiját? Nem fog befertozodni?

Ti milyen véleménnyel vagytok, én vettem Pampers Premium Care 1, Newborn pelust, akkor ezt most dobhatom el?

6 hét alatt hizni fog, és a pelusra az van írva, hogy egész 5 kg ig jó :(

2022. máj. 13. 06:16
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell magyarázni, ez egyszerűen nevetséges hülyeség. A pólyázás max alváshoz, ha nagyon zavarja a moro reflex és folyton felébreszti magát.
2022. máj. 13. 07:21
 12/56 anonim ***** válasza:
94%

Èpp az a jò a gyereknek, ha szètàllnak a làbai, mint egy kis bèkànak. Ùgy fejlődik legjobban a csípője. Nehogy bepólyàld.

A làbainak mindegy, hogy moshatò vagy eldobhatò oelenkàt hasznàlsz. De nehogy màs vàlassza ki helyetted, ez a te döntesed kell legyen. Mostahtòt meg lehet kapni, nem kell neked otthon varrni. Nedvszìvò, vìzzàrò anyagod nem is lenne, meg minek vesztegetnèd az időd.

Csìràjàban folytsd el ezt a ,,mindent jobban tudok" viselkedèsüket, mielőtt a nyakadra nőnek.

2022. máj. 13. 08:14
 13/56 anonim ***** válasza:
90%
Ès ami pelust vettèl, az tök jò, nehogy kidobd. Pampers sem jön be mindenkinek, nekünk a Lidl sajàt màrkàs jobban bevàlt, de ezt majd ùtközben kitapasztalod.
2022. máj. 13. 08:15
 14/56 A kérdező kommentje:

Én a pelust egy külföldi anya ajánlására vettem. Ő azt mondta, hogy ő is azt használta.

Gyönyörű gyereke lett, semmi deformálódott láb semmi ilyesmi.

2022. máj. 13. 08:25
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekem 5 eves elmult. Szep hosszu egyenes labai vannak. Pampers 1-es pelussal kezdett, az o vekony testalkatara es ropi labaira nagyon jo volt. Vekony, puha, nem lesz belole nagy csomag ha mar hasznalt. Csipojevel meg soha nem volt gond. Gyerekorvosra/vedonore kell hallgatni ha bizonytalan vagy. Ezek utan meg foleg kritikaval fogadnam a mamak ‘tanacsait’.
2022. máj. 13. 08:32
 16/56 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fura hiedelmet mèg sose hallottam, hogy ne szabadna a gyereket pelenkazni!!!! Meg hogy a làbai deformàltak lesznek!! Honnan szedték ezt a marhasàgot?!?!?!
2022. máj. 13. 08:32
 17/56 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hogy honnan szedték, de a férjem a felnőtteknek hisz(főleg az anyjának)
2022. máj. 13. 08:40
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom, pedig a te oldaladon kène àllnia. Te vagy a gyerek anyja, az ő pàrja, ès hülyesèget beszèl az anyja. Valòszìnűleg lesz mèg ebből a hozzààllàsàbòl bajotok.
2022. máj. 13. 08:44
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
"A férjem a felnőtteknek hisz" ezzel el is árultad, hogy magatokat gyereknek tekinted. Ezen kell valtoztatnod, és a férjednek is kellene.
2022. máj. 13. 09:00
 20/56 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy a "felnőtteknek" vagyis a tapasztaltaknak akik idősebbek
2022. máj. 13. 09:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!