Nem szabad pelusozni?
Kedves anyukák!
Anyósom ki készít, de most a párom is és az ő barátja is akinek 2 gyereke van már.
Szerintük nem szabad pelenkázni az újszülöttet!
Motívum "mert szét álló lábai lesznek és deformálódott lábai lesznek"
Azt mondta, hogy mossak szövet anyagot és abból csináljak egy pelus szerűséget legalább 6 hétig.
De el gondolkodok, ez nem fogja irritálni a pici popsiját? Nem fog befertozodni?
Ti milyen véleménnyel vagytok, én vettem Pampers Premium Care 1, Newborn pelust, akkor ezt most dobhatom el?
6 hét alatt hizni fog, és a pelusra az van írva, hogy egész 5 kg ig jó :(
Èpp az a jò a gyereknek, ha szètàllnak a làbai, mint egy kis bèkànak. Ùgy fejlődik legjobban a csípője. Nehogy bepólyàld.
A làbainak mindegy, hogy moshatò vagy eldobhatò oelenkàt hasznàlsz. De nehogy màs vàlassza ki helyetted, ez a te döntesed kell legyen. Mostahtòt meg lehet kapni, nem kell neked otthon varrni. Nedvszìvò, vìzzàrò anyagod nem is lenne, meg minek vesztegetnèd az időd.
Csìràjàban folytsd el ezt a ,,mindent jobban tudok" viselkedèsüket, mielőtt a nyakadra nőnek.
Én a pelust egy külföldi anya ajánlására vettem. Ő azt mondta, hogy ő is azt használta.
Gyönyörű gyereke lett, semmi deformálódott láb semmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!