Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes venni bugyipelust?...

Érdemes venni bugyipelust? Tudnék szerezni olcsón, de jó minőségűt. De nekem valahogy flancolásnak tűnik a bugyi pelus, vagy hasznos? 16 hós a kisfiam, még engedi magát pelusozni is.

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem flancolás, miért lenne az? Igazából az a helyzet, hogy nem jó mert képzeld el amikor kaki van...akkor végighúzod szépen az egész lábán és talán fürdetheted is. Én próbáltam, nem nekünk való még (az én kislányom is 16 hónapos). Azoknak való akik már biliznek és tudnak szólni mielőtt történik valami.
2010. jún. 4. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont kéne, mert készülünk bilizni.Nem tudnál segíteni?;)
2010. jún. 4. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:

szia

nyugodtan vegyél,nekünk volt már,kaptunk még amikor 1éves sem volt a fiam és használtuk.ha tehetném vennék most is.azt pedig,hogy ne legyen kakis az egész baba,megoldhatod úgy,hogy elszakítod a pelust a derekánál,ahol a normál pelus is zárható és csak leveszed,nem muszály ezeket lehúzni.mi is így csináltuk.

2010. jún. 4. 10:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Ez Bo-Gi pell pelus és házhoz szállítják Csongrádon, Szentesen, Kunszentmártonba. Ha esetleg erre laksz segítek, én Csongrádon lakok. 41 Ft db-ja és 50 db-os kiszerelésben van a junior méret, súlyhatárt nem tudom.A sima pelusé 15-25 kg, akkor sztem ez is.
2010. jún. 4. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
14 hónapos a lányom, pelenkásoknál a miskolci piacon lehet kapni, de bababörzén is szokott lenni, 42 ft/ db, olcsóbb mint a boltban a sima pelus. Egyébként ha kakis, két oldalt szét lehet tépni, és nem kell végighúzni rajta,:) valamint egy ragasztócsík is van rajta, hogy össze tudd majd csomagolni. Én már csak azt használok!
2010. jún. 4. 10:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is azt a fajtát vettem annak idején a fiamnak és én nagyon szerettem, sokkal egyszerőbb volt ráadni, és levenni, csak leszakítottam kétoldalt és már lennt is volt, bár sokan úgylátom ezt nem tudják sajnos. Én utánna csak ezt vettem, mert olcsobb volt mint a sima pelus, de ha egy kicsit drágább is volt néha akkor ezt vettem mert sokban megkönnyíti a pelenkacserét. És volt olyan helyzet mikor nem tudtam lefektetni a fiamat és akkor is könnyen rá lehet húzni. Szóval szerintem ne hagyd ki!! Meglátod megéri!!!
2010. jún. 4. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!