Nem szabad pelusozni?
Kedves anyukák!
Anyósom ki készít, de most a párom is és az ő barátja is akinek 2 gyereke van már.
Szerintük nem szabad pelenkázni az újszülöttet!
Motívum "mert szét álló lábai lesznek és deformálódott lábai lesznek"
Azt mondta, hogy mossak szövet anyagot és abból csináljak egy pelus szerűséget legalább 6 hétig.
De el gondolkodok, ez nem fogja irritálni a pici popsiját? Nem fog befertozodni?
Ti milyen véleménnyel vagytok, én vettem Pampers Premium Care 1, Newborn pelust, akkor ezt most dobhatom el?
6 hét alatt hizni fog, és a pelusra az van írva, hogy egész 5 kg ig jó :(
Ez teljesen és halál komoly kérdés!
Azt mondja otthoni szövet-vagy vászon pelenka kell és nem kell ruha, mert érzékeny a bőre.
Azt mondja csak pólya kell neki. A picit pólyában fogom haza hozni, ruha nélkül.
Igazatok volt, most már felment bennem a pumpa teljesen.
Vagyis mind ez, hogy újszülött kortól egész 6 hetes koráig nem öltöztetem és nem pelenkáztatom?!
El sem fogjak engedni a kórházból ruha nélkül 😂😂 de komolyan . Lesz elég bajod az első 6 hétben meg mosassal is szenvedni…
Hány eves vag?
Anyosnal laktok?
Figyelj! A férjem mások tanácsára kiváncsi, akik ugyan így cselekedtek.
Azt mondja ő is hogy deformálódott lábai lesznek a 0-ás pelustól.
És az érzékeny újszülött bőrére nem szabad rá adni ruhát.
Ilyennek kàr szülni. Ami hülyesèget kitalàl az anyja azt szajkòzza majd meg erőlteti ràd.
Jàrkàljon meztelenül anyòsod. Gyerekfejjel nem kellett volna fèrjhez menned, most ott vannak a nyakadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!