18 évesen hogy készülhetek fel arra, hogy kisbabám lesz?
Igazából ajánlhattok könyveket, blogokat is, szívesen olvasgatok ilyen témában már.
Nem a legmegbízhatóbb/leghitelesebb forrás, de IG-n követni kezdtem pár anyukát, hogy legyen "baba téma" is, ha ott görgetek (@tamaralukovics, @nnooemi, @mariakragmann). Megrendeltem már két könyvet, a Nem harap a spenótot és egy szép babanaplót. A Bookline-on nézelődtem, de ott a legnépszerűbb könyvek minimum 10 évesek babatémában... Nem elavultak azok már?
Még annyira hihetetlen az egész dolog, sokszor belém hasít a semmiből a gondolat, hogy úristen terhes vagyok, vagy hogy jövő ilyenkor már bőven babázni fogunk. Néha azt érzem, hogy addig még rengeteg idő van, máskor bepánikolok, hogy mi lesz velünk, semmit nem tudok egy kisbabáról. Ezért szeretnék picit felkészülni, utánajárni mindennek, hogyha már itt lesz irl, akkor ne pánikoljak óránként.
Szerintem feleslegesen próbálnak páran itt turkálni a magánéletünkben, pénzügyi helyzetünkben. Fogalmatok sincs a családomról, vagy hogy milyen befektetéseink, jövedelmi forrásaink vannak. Kár ezt itt találgatni, spekulálni. Közötök nincsen hozzá, az az igazság.
59-es válaszol, köszönöm szépen a válaszodat!
Igen, az biztos, hogy fogok egyetemre menni. Érettségi ugye nekem most még nem probléma, mert csak ősszel fogok szülni és lekopogom, de jól viselem eddig a terhességet.
Jelentkeztem már most, mindenféleképpen gazdasági irányban szeretnék majd továbbmenni, szóval a Corvinus vagy IBS a terv. Viszont azt nem tudom, hogy elkezdeném-e már szeptemberben... Nyilván ez függ attól, hogy a terhesség végén hogy leszek, mennyire jutna időm a tanulásra, sulira. A baba habitusa is számít majd. Szóval ez még kicsit kérdőjel, de 1-2 éven semmi nem fog múlni, abban is biztos vagyok.

59#
Hogyne.....
És téged ki tartott el, még gyerek(ek) mellet megcsináltad a tízezer darab diplomádat? Azt ne akard ezek mellet még bemesélni, hogy főállásra is volt időd.
Befejeznéd a mások életében turkálást, meg a személyeskedést?
Szerintem erre senki se kíváncsi itt.

Nektek lehet személyeskedni (Maradj falun, odavaló vagy és társai)?
Nekünk akkor miért nem?
Te kezdted, nem tűnt fel? De ha már visszaszól valaki, és nem csendben tűri az okoskodást, azonnal fel vagy háborodva?
Személyeskedj kedvedre akkor, mit bánom én. Nekem ettől ugyanolyan boldog és tartalmas az életem. Szerencsére nem egy anonim oldalon kell önigazolást keressek és feszültséget levezetnem.
Hajrá, szép vasárnapot!

Ja és ne aggódj, a tanulatlan 8 általános vagy bolti eladók, varrónők pontozzák, nézik itt le irigysegből, nevezik hazugnak a diplomásokat
Nem kell rájuk reagálni,idegesek is lesznek tőle, meg abba is hagyják.
Ja, csak hogy a kérdésedre válaszolja, a nagymamámtől örököltem 20 évesen, és nem növesztettem a pics@mba a gyerekeimet ... ennyi a titok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!