18 évesen hogy készülhetek fel arra, hogy kisbabám lesz?
Igazából ajánlhattok könyveket, blogokat is, szívesen olvasgatok ilyen témában már.
Nem a legmegbízhatóbb/leghitelesebb forrás, de IG-n követni kezdtem pár anyukát, hogy legyen "baba téma" is, ha ott görgetek (@tamaralukovics, @nnooemi, @mariakragmann). Megrendeltem már két könyvet, a Nem harap a spenótot és egy szép babanaplót. A Bookline-on nézelődtem, de ott a legnépszerűbb könyvek minimum 10 évesek babatémában... Nem elavultak azok már?
Még annyira hihetetlen az egész dolog, sokszor belém hasít a semmiből a gondolat, hogy úristen terhes vagyok, vagy hogy jövő ilyenkor már bőven babázni fogunk. Néha azt érzem, hogy addig még rengeteg idő van, máskor bepánikolok, hogy mi lesz velünk, semmit nem tudok egy kisbabáról. Ezért szeretnék picit felkészülni, utánajárni mindennek, hogyha már itt lesz irl, akkor ne pánikoljak óránként.
19 éves voltam amikor a lányom született
Esti suliban érettségiztem, mire 2 lett már egyetemre jártam.
Az első diplomám ápolo(hospice)
A második szülésznő
A harmadik orvosdiagnosztikai analitikus , aztán szonografus.
Többen biztos hogy ha más nem uh vizsgálaton találkoztatok velem. Esetleg szülőszobán, terhespatologian is
Senki nem mondja meg, hogy érettségi előtt született az első gyerekem( 5 van összesen )
Lehet hogy később ennek a lánynak fogjátok köszönni, hogy valamit tett értetek...
Kitartást kérdező és fel a fejjel, a legtöbb itt okoskodónak a férje tartja el a seggét
A sulit mindenképp fejezd be és tanulj tovább a gyermeked érdekében is hogy ne egy gyárban 3-4 műszakban kelljen dolgoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!