Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Készülhetek lassan szülni?

Készülhetek lassan szülni?

Figyelt kérdés

Napok óta megy a hasam, igaz, rostdúsan táplálkozom és sok gyümölcsöt eszem.

Napi 3x el kellett mennem wcre az elmúlt kb egy hétben, de sokszor szinte csak az inger miatt.

Éjjel arra ébredtem hogy nagyon görcsöl a hasam, szintén alig tudtam nagywczni, viszont azt tapasztaltam hogy a derekam is sajog. Jó hosszan lefürödtem és utána vmivel jobb lett. Egy óra múlva vissza akartam feküdni de akkor meg a baba volt nagyon aktív. A szeméremcsontomnál pedig feszítő érzést érzek, nyomásszerűt. Szerintetek lassan beindul a buli? A 38. hét elején járok.

2020. júl. 17. 05:42
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Bármi lehet akár szülés előjele is. Méred a fájásokat(görcsöket) ha rendszeresen jön akkor az lesz. De ha a meleg vizes fürdés rendszerezi akkor is valószinü hogy az lesz
2020. júl. 17. 07:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
36. héttől ilyen tüneteim voltak. 40+4-re szültem. Még bármi lehet 🙃
2020. júl. 17. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló "tüneteim" vannak nekem is már a 36. héttől (a szeméremcsontom feszülését mondjuk a 28.tól érzem), most vagyok 39+2-nél és még semmi. Nekem azt hazudták, hogy észreveszed, amikor beindul a buli, nem is lesz kérdés, hogy arról van szó. Én sokszor úgy veszem észre, hogy igazából azok a görcsök, fájdalmak amiket érzek inkább az emésztésemhez köthetők (szerintem nálad is ez lehet a dolog kulcsa, ha napok óta megy a hasad), miután vécére megyek vagy akár csak a gázok kikerülnek, valahogy mindig enyhül a dolog.
2020. júl. 17. 09:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül 31-én szültem😊
2021. ápr. 15. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!