70es és belegondoltál már abba hogy Nellike fel is fog nőni és ne adj isten komoly munkája lesz? Ne szúrj ki vele, nem marad örök életre kislány. Adj normális nevet és becézhetitek Nellinek ha akarjátok
2021. okt. 3. 05:55
72/88 anonim válasza:
Köszönöm az aggodalmad, az én kedvenc tanárom Nelli néni volt, többek között ezért is döntöttem e név mellett, mert nagyon kellemes emlékek fűznek hozzá, sokmindent köszönhetek neki. Soha az életben nem jutott eszembe ilyen hülyeség mint neked, de nem is számít a véleményed.
2021. okt. 3. 06:39
73/88 anonim válasza:
Nálunk pedig a hr igazgatót hívják Nellinek, az ég világon semmilyen hátrány nem éri, nagyon illik hozzá, nagyon nőcis nő, komoly tudása van, több diplomája.
Szóval szerintem tökéletes választás a név.
Ez már nem az az évszázad, ahol valakit a becenév szerű neve miatt fognak csesztetni, ugyanúgy tudnak ők is érvényesülni, persze vannak kivételek, mint te #71, aki benne ragadt a 20 évvel ezelőtti bully világban. 😃 Gondolom a te gyermekednek kifogástalan neve van 🙃
2021. okt. 3. 11:58
74/88 anonim válasza:
Én még biztosat nem tudok,a Vivien névvel szemeztünk.Illik a vezetéknevünkhöz.
2021. okt. 3. 16:35
75/88 Emma6 válasza:
Emma, Hermione ezek a legszebb nevek☺
2021. okt. 4. 20:38
76/88 anonim válasza:
Renáta Lilla (rövid, egyszótagú vezetéknévhez)
2021. okt. 5. 18:13
77/88 anonim válasza:
53-as válaszoló vagyok.
Azért az Isobel nevet választottuk az a kislányunknak Isabella/Isabelle nevek helyett, mert nem csak a lányunk gyerekkorára, hanem felnottkorara is gondolunk. Az Isobel nevet gyereknek es felnottnek is el tudjuk képzelni. Ezen kivul jobban illik a vezetéknevéhez.
2021. okt. 5. 19:54
78/88 anonim válasza:
#53 #77 kommentelo! Koszonom a valaszt:)
2021. okt. 5. 22:36
79/88 anonim válasza:
Klára lesz a kislányom
2021. okt. 8. 23:58
80/88 anonim válasza:
Király, felénk meg van Anikó, Viktória, Szabina, Bella és Zoé nevű prosti is. És? Ugyanezekkel a nevekkel találsz orvost is, rendőrt is, tanárt is, takarítót is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!