Akiknek most októberben fog kislányuk születni - hogy fogják hívni?
"Csak elég sz@r, amikor egy osztályban van négy Viktória például, és mindegyiket a vezetéknevén szólítják..."
Valóban, viszont nem lehet előre tudni. Nekem se általánosban, se gimiben még az évfolyamban sem volt ugyanolyan nevű, mint én. Viszont edzésen a csapatban 3 is. Közepesen gyakori a keresztnevem.
Kérdésre válaszolva októberre nem tudok olyan ismerősről, aki szülne. Most született pár hete egy Noémi az ismerőseimnél. :))
54-es: Izobel-nek ejtjuk (Izzie-nek vagy Iz-nek beceznenk)
(53-as vagyok)
Kerdezhetek?
Akkor miert nem Isabelle vagy Isabella neveket valaszthatok? Cska kivancsisag, nem kötözködni akarok:)
Unokahugom egyebkent majdnem Isabel lett Izzy becezessel, de vegul az Amelia nevet választották es Millienek szolitjuk:)
63!
Nyilván azért választották azt, mert nekik az tetszik. Tudod, Magyarorszagon adható az Izabel, Izabell és az Izabella is, hogy csak ennél az egy névnél maradjuk. Van akinek így tetszik, van akinek meg úgy.
Azért, mert ezek a marhák fiúnak adták a nevet.
Leszarják, hogy a világon mindenki lánynak hiszi majd a fiukat.
Igen gondoltam, de a kerdesem arra iranyult, hogy miért nem Isabelle mondjuk, ami gyakorlatilag ugyanaz, foleg ha kiejted. Az Isabelle-t sokkal tobben ismerik es biztosan csomona felreertik majd.
De nem kotozkodok, csak szimpla kerdes volt es a gyakorisag miatt kérdeztem.
Mert így tetszik nekik leírva es kiejtve. Nekem is jobban tetszik az Oliviana az Olivia helyett, valamint az egyik kedvenc nevem az Annabella, pedig sem az Anna, sem a Bella név nem tetszik, de egybe nagyon.
Hagy ne magyarázkodjon már az ízlése miatt
Oke, bocsanat, ha ez teged ennyire zavar, hogy megkérdeztem.
Egyebkent ha mar nevek,akkkr nekem is jobban tetszik az Alyvia mint az Olivia nev.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!