Akiknek most októberben fog kislányuk születni - hogy fogják hívni?
Barátnőm babája is Lili lesz, pedig neki is gyerekkori kedvenc.
A Harry Potterben Lily Potter után. Már általános iskola óta ezt szeretné és lám divat lett.
Nekem a Natasa tetszik mostanság, bár én ezt akkor adnám ha decemberi baba lenne.
Tetszik még az Olívia, Doroti, Elizabet, Eliza.
Amúgy nem tudom miről beszéltek, egyértlműen befér bármi a 20. Lara meg Loretta mellé.
Szerintem meg tök szánalmas lenézni valakit azért, mert tetszik neki a Hanna, Emma, Zoé, Léna stb nevek. Senki nem attól lesz egyedi, hogy benne van a neve a top10ben vagy sem. És egy szülő sem kevesebb attól, hogy ezek közül a nevek közül választ.
Én egyébként nem idén hanem tavaly szültem és a lányom Emília. Kornél nevű bátyja mellé érkezett.
Én nem nézek le senkit🤷🏼♀️
Csak elég sz@r, amikor egy osztályban van négy Viktória például, és mindegyiket a vezetéknevén szólítják...
Lányom 12 évvel ezelőtt Orsi lett. Utálta a nevét, de a suliban rájött, hogy egyedül neki van ilyen neve, azóta szereti.
Barátnőm kislánya idén Eszter lett, szomszéd kislány pedig Szonja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!