Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek most októberben fog...

Akiknek most októberben fog kislányuk születni - hogy fogják hívni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 26. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
80%

Sógornőm fog október végén szülni, az Ő lányuk Letti lesz.

Már van egy lányuk Lilián a neve..

2021. szept. 27. 09:06
 32/88 anonim ***** válasza:
73%
Eszter
2021. szept. 27. 09:24
 33/88 anonim ***** válasza:
64%

Hát,itt nálunk majdnem mindenki Zoé,Anna,Elza (ennyire bejött a mese..?),Alíz,Lili,Lara,Lana,és mostanában sokat hallom a játszótéren is a Millát (Mili),Emiliát (Emi) az elmúlt 2-5 évben.

Én elhiszem,hogy valaki már 20 éve kitalálta,hogy mi lesz a gyereke neve (??),de hogy mindenki ugyan azokat,és ugyan abban az időben szüljetek kb..

Inkább csak ugyan az az anyakönyvezhető névlista lett átbogarászva,és az Esztrella meg az Annunciáta (...) mellett ezek sokkal elfogadhatóbb nevek.Rövidek,becézhetőek,kicsinek 'cuki',nagynak 'menő',csúfolódni nem nagyon lehet velük.Nem egy Ágnes meg Ilona ami anyáink neve volt,de nem is egy Mariska,vagy Zsuzsi ami a nagyié.

Csak tényleg fura,hogy mindenkinek pont ez az X név a voksa a többszázból,bár ha tényleg nincsenek csak ilyen Cipora van én se megyek messzebb a tömeg évektől. :D

2021. szept. 27. 10:08
 34/88 anonim ***** válasza:
76%

33!

Azért nem sok gondolkodás kell hozzá, higy az ember kitalálja, egy korosztálynak kb hasonló az izlese.

2021. szept. 27. 10:25
 35/88 anonim ***** válasza:
76%

Ja,a 20 és a 30 éves nők is ugyan azokat a filmeket,sorozatokat,meséket nézték.Nekem ne mondja valaki,hogy a "Paulina" nem valami szappanoperából jött mint divatosak név.

Kiégtem amikor az oviba is megjött a Kovács Denerisz,Deninek szólítják,most nagycsoportos.Tök véletlenül a gyerekkel egy idős a Trónok Harca sorozat őrület..🙄

2021. szept. 27. 10:36
 36/88 anonim ***** válasza:
78%

Egyet érték azokkal akik azt irjak,hogy oke, hogy egy nap felkapott, de az egesz orsazgra vonatkozik es nem arra a telepulesre ahol te élsz. Utalom mikor valaki ezzel jön. Hannát kb 2-t ismerek, Lilit 3-at(en is Lili vagyok, de mikor en szulettem meg tenyleg senkit nem hivtak igy).

Nagyjabol 10 eve az Olivia a kedvenc nevem es remeltem, hogy nem lesz belole sok, mire én terhes leszek. Eleg felkapott az elmult evekben, de peldaul en egyet sem ismerek. Egyebkent en is a babybox-os neveket nezegettem,higy az elmult 2 evben hany Olivia szuletett a varosunkban es azt hiszem, hogy kb 5 db-ot lattam.

2021. szept. 27. 10:40
 37/88 anonim ***** válasza:
87%
Az n fiam pl. Benjámin, állítólag az is felkapott név, de speciel egész életemben egy Benjáminn találkoztam eddig.
2021. szept. 27. 11:21
 38/88 anonim ***** válasza:
79%

38,most lánynévként divatos inkább.'Benjamina'-ként. 😅

Bírom ezt a fiú névből lánynév kutyulást is tesznek egy "-a","-na","-ka" végződést a fiú névre és máris lánynév..:D

2021. szept. 27. 11:23
 39/88 anonim ***** válasza:
75%
Liliána,Liza,Eszter van az ismerőseimnél.
2021. szept. 27. 13:56
 40/88 anonim ***** válasza:
77%
A mi kislányunk Zsófia lesz
2021. szept. 27. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!