Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek most októberben fog...

Akiknek most októberben fog kislányuk születni - hogy fogják hívni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 26. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
94%
Az én kislányom Blanka lesz
2021. szept. 26. 23:24
 22/88 anonim ***** válasza:
80%
Ismerős kislánya Lilla lesz.
2021. szept. 27. 02:05
 23/88 anonim ***** válasza:
81%
Kolléga lànya novemberben születik, Zóra lesz.
2021. szept. 27. 04:12
 24/88 anonim ***** válasza:
77%
Eszter
2021. szept. 27. 05:31
 25/88 anonim ***** válasza:
81%

A mi babánk neve se lett eldöntve még, pedig elvileg jövő hétre vagyok kiírva 😬

Nekem nagyon sokáig tetszett a Mila név, de mondom a környéken született kislányok neveit:

Milla (egyenesen 3 db az utcában), Lana-Lara-Zara (unokatesók ráadásul, egy egy hét különbséggel születtek), Szofi Róza,Bella Róza, Mira Róza 😃

Szóval én ki is lőttem a Milát, mert nem akarom senkinek magyarázni, hogy Mila de egy l-lel, meg amúgy is ő lenne a 100. a kis faluban ahol lakunk... ☹️, az se jobb ha az oviban ő nem Mila hanem a jelén szólítják, vagy a suliban a vezetéknevén. (amúgy én Viktória vagyok, frankón a vezetéken hívtak 12 évig mert mindenhol volt még 3 a nevemből, szóval tudom milyen szopi ez😃)

Na mindegy, hát bújjuk az MTA névlistát, de semmi se jó, és van vagy 4-7 napunk eldönteni..., ha nem jutunk dűlőre akkor kapja azt amit az apja akar neki adni 🙄☹️

2021. szept. 27. 05:33
 26/88 anonim ***** válasza:
79%
Akiket én tudok, ők Bella, Milla, Laura, Szófia Róza lesznek
2021. szept. 27. 05:41
 27/88 anonim ***** válasza:
80%
Én egyetlen Hannát ismerek, ő is már 16 éves. Az én környezetemben most az Alíz nagyon gyakori.
2021. szept. 27. 06:45
 28/88 anonim ***** válasza:
78%

"Csak elég sz@r, amikor egy osztályban van négy Viktória például, és mindegyiket a vezetéknevén szólítják..."

Ez bármelyik névvel előfordulhat.

A lányom Anna. Már gyerekként eldöntöttem, hoyg ez lesz a neve. A születése évében ez volt a leggyakrabban adott női név. Soha egyetlen iylen nevű gyerek sem volt a környezetében az elmúlt 18 évben. Az egyetlen iylen nevű ismerős nálam idősebb.

Az, hogy egy név gyakori, az egész ország területen adott nevekre vonatkozik. Tavaly 1511 Anna született az országban. Simán lehet, hogy Budapesten a XIII. kerületben van 1400, Szegeden 110, Alsokismackofmakvan meg 1. Olyan nevet kell adni, ami tetszik.

2021. szept. 27. 06:51
 29/88 anonim ***** válasza:
79%

Amúgy igen, sokan adják ugyanazokat a neveket, de basszus, azért az egész országban elosztva...

Én újépítésű helyen lakom, itt minden háznál - nálunk is -, van 2-3 gyerek. Na, ezek közül összesen 1 db Hanna van. Sőt, tulajdonképpen nem is ismerek a környéken két ugyanolyan nevű gyereket.

2021. szept. 27. 07:23
 30/88 anonim ***** válasza:
86%

Az elmúlt 6 évből az ismerőseim/barátaim közt 9 Hanna, 1 Johanna, 1 Enikő, 1 Szonja, 3 Bella, 2 Izabella, 3 Léna és 3 Szófia van.

A fiúk pedig fele-fele arányban Dominikok vagy Leventék vagy éppen még mindig az apjuk után kapott nevekkel azok amik, van a családban 2 éves György.

2021. szept. 27. 08:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!