Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Velem van a baj ha csak akkor...

Velem van a baj ha csak akkor szeretnék családot ha anyagilag egyenesbe jövök?

Figyelt kérdés

Szeretnék családot de számomra a tökéletes család azt jelenti amit néhány tehetősebb ismerősnél láttok a közösségi médiában. Újépitésű modern lakás, nagy sok millós új autók, anyagi biztonság, utazások, nyugalom, kulturális programok, szép ruhák az egész család számára, soha ne keljen nézni az árakat a boltban.

Bele se merek gondolni milyen lenne hogy ha nélkülözések között kellene felnevelnem a gyerekem, hajnalban a BKK járatot várni a jeges szélben, állami ovi, H&M ruhák, munkahelyi nehézségek egyedülálló anyukaként, a havi fizetést beosztani, rettegni a lakhatási megélhetési szegénységtől és kiszámolni mindig mit lehet belerakni a kosárba délután a boltba. Hasonló körülmények között nőttem fel és nem szeretném végigcsinálni újra, már a másik oldalon állva.

Tanultam, harcoltam, dolgoztam, vagyont próbálok összehozni de még messze van az alagút vége. Tudom hogy mindent el tudok érni az életemben. Közben szorít az idő, talán néhány év múlva nem fogok tudni gyereket vállalni. Egy ördögi körforgás mindez. Gondolkodtam azon hogy szülők egy gyereket és fizetett segitség fogja nevelni aztán a magánovi, de mégis lesz egy gyerekem. Közben lehetőségem lesz dolgozni és küzdeni a céljaimért. Velem lenne a baj?

2021. aug. 21. 22:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
72%

33 éves vagy, elvált, és azon gondolkodsz hogy majd valamikor évek múlva akarsz gyereket? 😅😅

A te esetedben már javában kéne keresgélned az apajelöltet, már ne is haragudj. A szánalmas vagyonod majd lombikra fog elmenni :D

Én azt hittem, még 28-30között lehetsz, de így 33 évesen ilyen mentalitásod van? Mint egy elcseszett tini, a nagy világfájdalmaddal együtt.

Te figyelj, kijelentetted azt is hogy elhúzol innen és nem olvasod tovább a topicot, ehhez képest itt vitázol. Nagyon komoly értelmi szinten vagy :)

Én 24 évesen már stabil házasságban vagyok és gyereket várok, az anyagi helyzetünk is átlag feletti.

Itt te vagy a lúzer egyes egyedül. Minden 30 feletti ismerősöm már érett 1-2-3 gyerekes anyuka, nem olyan felszínes, megkeseredett nőszemély mint te. Bocs 😅

2021. aug. 23. 20:13
 62/65 anonim ***** válasza:
100%

Ja hát végülis nem anyád vette a lakást, hanem a tehetős francia exférjed, mennyire más tényleg...

Amit meg megkerestél köszönd a protekciódnak, mert az se úgy megy ám, hogy a sok 23 éves "kislány" kimegy bárhova erasmussal, és dől a pénz. Jól alakult eddig az életed, kihasználtad a lehetőségeidet, amik ha nem lettek volna, élhetnél te is a lenézett aglomerációban.

Jó magas lovon ülsz, ahhoz képest hogy jutottál ide. Jellemző, már a kérdésed stílusából kiérződött, hogy nem minden úgy van, ahogy előadod.

2021. aug. 23. 20:25
 63/65 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy is, kinek mi a megfelelő körülmény. Én megelégszem a tehermentes külvárosi lakással valamint azzal, hogy a lányom nem nélkülöz semmit. Van félretett pénz neki, nem nyaralunk Ibizán csak a Balatonon, de eddig még nem panaszkodott :) egyedül fogsz megöregedni a Szemlőhegy utcában, ha így folytatod.
2021. aug. 24. 00:32
 64/65 anonim ***** válasza:
69%

Hagyjatok lehet rodas 😄

Svajcban konnyu sporolni!

2021. aug. 24. 10:12
 65/65 anonim ***** válasza:
69%
A kevés egy ilyen életszínvonalhoz, szerintem gondolkodjál el, egy újabb francia férjen.
2021. aug. 24. 11:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!