Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 honaposak vagyunk, es mar...

10 honaposak vagyunk, es mar 6.5 honapos kora ota all. Jarokaval ha egyenesbe teszem tud vele menni. Mar neha egyedul is alldogal, meg probalna menni egyedul, de meg nem biztos benne. Szerintetek mennyi ido meg, mig magatol elindul?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, de igazából 10 hónaposan még nagyon ritkán járnak. Vannak babák, akik csak 15-16 hónaposan indulnak el, az is teljesen normális.

A babád pontosan tudni fogja, mikor van itt az ideje, hogy elinduljon.

2011. márc. 1. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Lányom 7 hónapposan állt fel, 8 hónaposan lépegetett a kanapé mentén, 10 hónaposan megtette az első bizonytalan lépéseket egyedül, most lesz még csak 11 hónapos 5.-én, de már szinte csak jár, ha fenékre ül, akkor is a következő lehetőségig mászik el, ahol fel tud állni és már megy is tovább. A nővére is ugyanígy tett, ugyanennyi idősen, azt mondták ritka. Nagyobbik lányomnak be is görbültek a lábai, de aztán ki is egyenesedtek. Mondta doktornő, hogy mert hamar elindult, pedig én abszolut nem erőltettem, sőőt. Érzik ők, mikor indulhatnak el, ráéreznek a buztonságra és le sem lehet őket lőni. Én járókába huzamosabb ideig nem tenném, sőt, el is hagynám most, mert annál tovább késik, hogy magától elinduljon.
2011. márc. 1. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!az én lányom 10,5 hós és néhány napja kissé ingatagan, de akár 2-3 métert is megy egyedül. kb.1-másfél hete kezdett el "gyakorolni" úgy, mint a te babád, egyedül próbálkozott. Szóval innentől már elég gyorsan megy, legalábbis nálunk így volt, szerintem nálatok sem lesz több 2 hétnél és elindul.

Aztán szaladhatunk utánuk! :D

2011. márc. 1. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!