Velem van a baj ha csak akkor szeretnék családot ha anyagilag egyenesbe jövök?
Szeretnék családot de számomra a tökéletes család azt jelenti amit néhány tehetősebb ismerősnél láttok a közösségi médiában. Újépitésű modern lakás, nagy sok millós új autók, anyagi biztonság, utazások, nyugalom, kulturális programok, szép ruhák az egész család számára, soha ne keljen nézni az árakat a boltban.
Bele se merek gondolni milyen lenne hogy ha nélkülözések között kellene felnevelnem a gyerekem, hajnalban a BKK járatot várni a jeges szélben, állami ovi, H&M ruhák, munkahelyi nehézségek egyedülálló anyukaként, a havi fizetést beosztani, rettegni a lakhatási megélhetési szegénységtől és kiszámolni mindig mit lehet belerakni a kosárba délután a boltba. Hasonló körülmények között nőttem fel és nem szeretném végigcsinálni újra, már a másik oldalon állva.
Tanultam, harcoltam, dolgoztam, vagyont próbálok összehozni de még messze van az alagút vége. Tudom hogy mindent el tudok érni az életemben. Közben szorít az idő, talán néhány év múlva nem fogok tudni gyereket vállalni. Egy ördögi körforgás mindez. Gondolkodtam azon hogy szülők egy gyereket és fizetett segitség fogja nevelni aztán a magánovi, de mégis lesz egy gyerekem. Közben lehetőségem lesz dolgozni és küzdeni a céljaimért. Velem lenne a baj?
II.kerületben van lakásom a Szemlőhegy utcában, 2019-es Toyota C-hr autóm van és havi 550 a nettó keresetem. De ez még mindig kevés.
Sok sikert nektek szegénységben de szeretetben mert a gazdagok azok csak gonosz, megkereseredett, boldogtalan szerencsétlenek akik a gyerekeiknek olyan tájákat, élményeket, tudnak mutatni ami a lakotelepi játszótérnél vagy szigetszentmiklósi ház kertjénél sokkal rosszabb lehet csak.
En imadtam lakotelepen felnoni, sose szeretnek kertvarosban elni, csakis lakotelepen vagy korfolyososba a 8.keruletben😊😉
Nem minden panelban felnott gyerek erzi hatranyos helyzetunek magat azt vagod 😀
Senki nem mondta, hogy a gazdagok azok csak gonosz, megkereseredett, boldogtalan szerencsétlenek lehetnek, de hogy te az vagy az nyilvánvaló.
Annyira biztos vagy magadban, meg a tökéletes életedben, mégis idejösz önigazolásért, a gyk-ra a sok "szegényhez".
Nagyobb gondod neked, hogy valószínűleg bottal sem piszkálna meg senki, nettó 550 ide vagy oda 😀
Mellesleg nem tudom honnan veszed, hogy aki egy kertesházban él agglomerációban az ne tudna élményeket adni a gyerekének, irtó korlátolt vagy. Meg ostoba. Nem tudom ennyi ésszel hogy lehet ennyit keresni, de szerintem is max trollkodsz.
😂Veled ellentétben tudunk számolni. Te magad írtad, hogy most 550ezer forintot keresel. Tegyük fel, hogy sose kerestél kevesebbet, ami ugye lehetetlen, tekintve, hogy a, akkor nem rég kezdtél dolgozni, tehát nem tudnál belőle ott venni még egy garázst se.b,Régóta dolgozol, de most ugyanannyit keresel, mint a kezdő béred. Az még Mo.-n se így működik, pláne, ha olyan ambiciózus vagy, mint ahogy írod. Tehát, ha nagyon spórolós vagy és a lehető legtöbbet raktad félre az 550-es nettódból, ahhoz, hogy ott meg tudd venni a lakást, már kb.túl kell lenned a klimaxon, szóval a kérdésed okafogyott😉
Ja, de tudok még egy megoldást. Most csak 550-et keresel, de eddig luxusk.rva voltál és abból jött össze. Ez mondjuk még tényleg egy lehetőség.
Amúgy onnan tudjuk, hogy gondolkozunk. Csodákra képes, neked is ajánlom, próbáld ki.
😃😃
Ő, mert te mit is tudsz rólunk? Semmit, mègis úgy beszélsz velünk mint akit a sggedből rántottál elő.
A marha "luxusos" 550es fizudra, ami az igényeidhez mérten elég csöves fizetés, szóval be lehet fejezni neked is. Pláne ha nem is kis kezdő vagy, és még csak ennyit keresel, pasi nuku. Huu de van okod ilyen magas lóról dumàlni. Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!