Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Velem van a baj ha csak akkor...

Velem van a baj ha csak akkor szeretnék családot ha anyagilag egyenesbe jövök?

Figyelt kérdés

Szeretnék családot de számomra a tökéletes család azt jelenti amit néhány tehetősebb ismerősnél láttok a közösségi médiában. Újépitésű modern lakás, nagy sok millós új autók, anyagi biztonság, utazások, nyugalom, kulturális programok, szép ruhák az egész család számára, soha ne keljen nézni az árakat a boltban.

Bele se merek gondolni milyen lenne hogy ha nélkülözések között kellene felnevelnem a gyerekem, hajnalban a BKK járatot várni a jeges szélben, állami ovi, H&M ruhák, munkahelyi nehézségek egyedülálló anyukaként, a havi fizetést beosztani, rettegni a lakhatási megélhetési szegénységtől és kiszámolni mindig mit lehet belerakni a kosárba délután a boltba. Hasonló körülmények között nőttem fel és nem szeretném végigcsinálni újra, már a másik oldalon állva.

Tanultam, harcoltam, dolgoztam, vagyont próbálok összehozni de még messze van az alagút vége. Tudom hogy mindent el tudok érni az életemben. Közben szorít az idő, talán néhány év múlva nem fogok tudni gyereket vállalni. Egy ördögi körforgás mindez. Gondolkodtam azon hogy szülők egy gyereket és fizetett segitség fogja nevelni aztán a magánovi, de mégis lesz egy gyerekem. Közben lehetőségem lesz dolgozni és küzdeni a céljaimért. Velem lenne a baj?

2021. aug. 21. 22:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
86%
550 ezerből van 200 milliós lakásod meg új autód..Látszik hogy valami gyerek vagy. 550 nettó az arra levő lakások rezsijére nem lenne elég..😅😅🤣 Szép volt troll..
2021. aug. 23. 17:45
 52/65 anonim ***** válasza:
83%
Én 530 körül keresek + évi 2 millió bónusz. A férjem valamivel többet,600e körül. Tehát tripla bevételünk van mint neked, mégis Üllőn tudtunk csak házat venni. 550e nettó az lópimpili amúgy, rosszul hazudsz, a pénz értékét se ismered, azt hitted 550 olyan sok.
2021. aug. 23. 17:49
 53/65 anonim ***** válasza:
88%
Tényleg ne bántsátok és ne kérdőjelezzétek meg, hogy több, mint 100 milliós vagyont össze tudott spórolni, havi netto 550 ezerből 30 éves korára. Ne sértegessétek, az is csak az ő kiváltsága.😄
2021. aug. 23. 17:50
 54/65 anonim ***** válasza:
84%

Lakás kb 200 millió ott, kocsi kb 10.

Tegyük fel vagy 30, 18 óta dolgozol mondjuk 12 éve.

Havi 1.5 milliót kellene 18 óta keresned ehhez, de azt is úgy hogy egy pohár vizet sem ittál. Ha van rezsid, eszel stb akkor inkább havi 2 milliót 12 éve folyamatosan. Persze...

2021. aug. 23. 17:55
 55/65 anonim ***** válasza:
84%

54.

Azt írja tanult, gondolom nem érettségire értette. Hagyjátok, nagyot akart mondani, elvileg van már egy drága lakása, sok milliós autója, ok, a fizetése még nem felel meg az elvárásainak, de akkor miért lenne még sok-sok évre az alagút vége? Azért, mert nagy kamu.

2021. aug. 23. 18:00
 56/65 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező! Többen is levezettük neked számításokkal, hol bukik meg a kamu sztorid. Engedd el, inkább koncentrálj a jövőre. Mindjárt itt a suli, igyekezz, hogy sikerüljön elsőre elvégezni a 6.osztályt. Nyugi, még bármi lehet belőled, gazdag is lehetsz felnőtt korodban🤗
2021. aug. 23. 18:08
 57/65 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy közölted velem, hogy megélhetési szegény vagyok, pusztán azért mert nem vállalok be egy második gyereket, majd ezekután közlöd, hogy mit tudunk mi rólad...

Akkor elárulom, hogy konkrétan Budakeszin lakunk. Nem mintha bármit számítana. Ami nem épp egy kis falucska.. És az ingatlanárakat is érdemes megnézned itt. A mi autónk is vadi új képzeld, nem mintha ez bármit számítana.

Azért nem vállalok több gyereket mert egynek tudunk annyit félretenni, tudunk lakást biztosítani ha felnő. Ha neked ez szegénység akkor az a te dolgod. Én ettől bőven biztonságban érzem a gyerekem.

De ne aggódj, neked nem a pénz a legnagyobb problémád. Jóérzésű pasi biztos nem csinál neked gyereket, mert neked nem gyerekre van szükséged hanem pszichiáterre.

2021. aug. 23. 18:35
 58/65 A kérdező kommentje:

7 évig dolgoztam Strasbourgban egy Európai Unióhoz köthető intézménynél ahova Erasmussal kerültem és jogász keresztanyám segítségével a bsc után. 23 éves koromtól 30 éves koromig éltem ott és Msc diplomát szereztem a Marc Blochon.

A lakásom 65 négyzetméter és ma se kerül 210 millióba piaci ára 95 millió, 2015 vásároltam 140.000€ összegű forintért az akkori francia férjem segitségével.

33 éves vagyok, 3 éve pedig elvált.

2021. aug. 23. 18:50
 59/65 A kérdező kommentje:
Az autot pedig 7 millióért vásároltam, az se volt 10 millió.
2021. aug. 23. 18:52
 60/65 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, nálad fejben vannak problémák akkor. Inkább azon izgulj, hogy normális társat találj a gyerekhez, ha a párod is hozzá tud járulni anyagilag, akkor már ott vagy, ahol lenni akarsz. Agglomerációban, Budapesten többet ér a házam egyébként, a kertben egy jakuzzival. Emelett Balatoni nyaralónk van. Nekem és a páromnak is külön autója, igaz, az enyém csak egy 2 és fél milliós suv,de nekem megfelel. Havonta van, hogy többet rakunk félre, mint amit te havonta keresel. De hidd el, nem a pénztől lesz boldog a gyerek, hanem a normális családtól, amit te ezek szerint meg sem próbálnál, mert, ahogy kiveszem az írásodból, egyedül vállalnád be. A helyedben inkább rendbe raknám a magánéletem, keresnék egy normális társat és belehúznék, mert kifutsz az időből.
2021. aug. 23. 19:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!