Miért annyira nagyon divat most a kagyló ülés? Rengeteg kocsinál látom. Jó ez az ülés? Nem rossz a babaknak hogy nem lehet "egyenesbe" mikor alszik?
Mármint babakocsira gondolsz?
Csupán praktikus, mert autósülés is egyben.
Én szerintem kifejezetten kényelmetlen lehet a babának, úgyhogy én olyan babakocsit kerestem, amiben normálisan fekszik a babám.
Autós ülésbe nem is szerettem sokat tenni, tényleg csak akkor volt benne, amikor autóztunk. Bevásárlásnál is inkább magamra kötöttem, minthogy ebben maradjon. A lakásba sem vittem be soha (etetőszéknek használni pl).
1-es vagyok.
Most már végképp nem értem a kérdésed.
Amit linkeltél babakocsi, annak a mózes részében egyenesen alszik a baba. A sport részbe meg akkor teszed, amikor már nagyobb, és tud ülni. De abban nem görbén van a háta, mert ül.
A kagylóülés a babakocsiknál nem autósülés.
Én elég sok babakocsit kipróbáltam már,az abc design nekem nagyon bevált márka.Nekem mind a 2 fiam nagyon szereti a kagylóülést.Használtam a mambát,jelenleg a zoom-ot használom.A kisebbik fiamnak van külön kocsija is(quinny buzz xtra).Bár már nem alszik a kocsiban de imádja.
Nem csak divatból lehet a kagylóülést használni,nekünk pl. Neurológus javasolta,mert egy évesen nem tudtunk még stabilan ülni.
Az én tapasztalatom az hogy kényelmes a babának.
Kedves kérdező,az abc design márkában nem fogsz csalódni!Szerintem nyugodtan megveheted a belinkelt kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!