Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért annyira nagyon divat...

Miért annyira nagyon divat most a kagyló ülés? Rengeteg kocsinál látom. Jó ez az ülés? Nem rossz a babaknak hogy nem lehet "egyenesbe" mikor alszik?

Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Mármint babakocsira gondolsz?

Csupán praktikus, mert autósülés is egyben.

Én szerintem kifejezetten kényelmetlen lehet a babának, úgyhogy én olyan babakocsit kerestem, amiben normálisan fekszik a babám.

Autós ülésbe nem is szerettem sokat tenni, tényleg csak akkor volt benne, amikor autóztunk. Bevásárlásnál is inkább magamra kötöttem, minthogy ebben maradjon. A lakásba sem vittem be soha (etetőszéknek használni pl).

2015. márc. 19. 09:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen babakocsira gondoltam! Pl Az ABC Desing nak azt hiszem az összes sport ülése ilyen! [link]
2015. márc. 19. 09:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt hogy autósülés is egyben?:)
2015. márc. 19. 09:59
 4/10 Hanna80 válasza:
AZ ABC Design kocsiknál külön van mózes, sport és autóshordozó. A hordozóra szokták azt mondani, hogy kagylós. Én nem is találom ezt a kifejezést az oldalon, amit linkeltél. Honnan gondolod, hogy a sport kagylós?
2015. márc. 19. 10:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyszer olvastam ezt az kifejezést azokra a kocsikra amiknek a sport ülése "egyben dönthető"! Bocsánat akkor a rossz szóhasználatért:)!
2015. márc. 19. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Most már végképp nem értem a kérdésed.

Amit linkeltél babakocsi, annak a mózes részében egyenesen alszik a baba. A sport részbe meg akkor teszed, amikor már nagyobb, és tud ülni. De abban nem görbén van a háta, mert ül.

2015. márc. 19. 12:51
 7/10 sandrachnologic ***** válasza:
50%
Pont ez a lenyeg utolso. Hogy ul benne es ez nem a klasszikus babakocsi, hogy a hattamlat megdontod es akkor egyenes áll a gerince. Hanem csak az ülés tudod egy az egyben megdontenj, Magyarul ülő helyzetben kerul a gyerek vízszintesbe. Mi kiprobaltuk egyszer egy kolcsonbabakocsival, utalta a fiam, örültem, hogy normalis kocsink volt, aminek a hattamlaja dobtjeto es nem az egesz ülés. 😊 szerintem hulyeseg, de hat sok szülőnek nem a gyerek kényelme, hanem a divat a fontosabb.
2015. márc. 19. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
van amelyik gyerek nem tűri a kagylósat. Vagy amelyik alszik még hason a sportban. Nekem amúgy nem tetszik ez a megoldàs. Én sem szìvesen feküdnék ülő helyzetben. De aztàn màsoknak meg jó.
2015. márc. 19. 19:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon meg vagyok lőve emiatt az ülés miatt:( nagyon szeretnék egy ilyen ABC Desing kocsit minden szempontnak megfelelne viszont ez az ülés ettől megorulok! És előre nem lehet tudni hogy mit fog szeretni a fiam. .. miért kell ilyen ülést csinalniuk???:(((
2015. márc. 20. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A kagylóülés a babakocsiknál nem autósülés.

Én elég sok babakocsit kipróbáltam már,az abc design nekem nagyon bevált márka.Nekem mind a 2 fiam nagyon szereti a kagylóülést.Használtam a mambát,jelenleg a zoom-ot használom.A kisebbik fiamnak van külön kocsija is(quinny buzz xtra).Bár már nem alszik a kocsiban de imádja.

Nem csak divatból lehet a kagylóülést használni,nekünk pl. Neurológus javasolta,mert egy évesen nem tudtunk még stabilan ülni.

Az én tapasztalatom az hogy kényelmes a babának.

Kedves kérdező,az abc design márkában nem fogsz csalódni!Szerintem nyugodtan megveheted a belinkelt kocsit.

2015. márc. 22. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!