Kisfiús anyukák! Mi ma a kisfiúruhák terén a divat?
Egy másik kérdés kapcsán kezdtem el gondolkodni a mai gyerekdivaton. Két éves a kisfiam, divatosan próbálom öltöztetni, bár többnyire megörökölt ruhái vannak, de jó minőségűek, és amennyire lehet, divatosan állítom össze a szettjeit.
De tudnátok segíteni abban, hogy mi ma a divatos? A nadrágok szűkszárúak, a sapka bojt nélküli, a kabát nem susogós anyagú stb. Ilyenekre gondolok.
Akit nem érdekel a divat vagy nem tartja fontosnak, azt kérem, ne szóljon le! Emlékszem arra, amikor gyerekkoromban nem tudtak a szüleim divatosan öltöztetni, és nagyon vágyakoztam menő dolgok után. Persze, a fiam még pici, de ha megtehetem, miért.ne járassam divatosan?
Mennyi idősre gondolsz? Nekem 5 éves fiam van, és lehet, hogy az én vagyok rossz megfigyelő, de semmi különösebb "divatot" nem fedezek fel az annyi idős fiúk öltözködésében. Ennyi idősen már nem igazán szokás a megkötős sapka, a különböző fiús mesefigurák (Thomastól Spongya Bobon át a Pókemberig) mindig menők, az én fiamnak is vannak ilyen ruhadarabjai, pedig az eredeti meséket nem is ismeri (na jó, a Thomast igen). De ennél kimondottabb divatot én nem fedezek fel, jó minőségű, nem kopott ruhákkal nem lehet mellélőni ennél a korosztálynál.
A lányom is ovis, nála már egyértelműbb ennyi idősen is, hogy a leggingsek, tunikák a divatosak a megfelelő mesefigurákkal, de ő szívesebben hord szoknyát.
Nekem is 2 éves a fiam.
És ahogy én is öltözök, úgy öltözik a fiam.
Szóval nem a divatot követem, hanem amit aranyosnak, jónak összeillőnek látok, azt adom rá. Meg persze még a kényelmet veszem figyelembe.
Általában farmer, kötött vagy polár pulcsi van rjta,ha megyünk valahova, van pufi mellénye is, farmerkabátja, és most vettem neki tornacipő fazonú tavaszi cipőt. Piros, és szerintem nagyon "menő" lesz benne.
susogos kabát például divat, ha moncler..ha kinai, akkor nem divatos.
divatos a kockás flanel ing, ha timberland..ugyanugy divat egy melegito also, ha baby gap.. és a minta nélkuli polok pl. ralp lauren vagy burberry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!