Nem onzoseg ez?
Testveremrol van szo es nem tudom szova tegyem e nekk a dolgom… jo a kapcsolatunk
Balatoniam vagyunk es van egy 11 honapos gyereke aki egesz nyaron egyszer se volt lent nemhogy a balatonban de a strandon se mert hogy o nem szereti a balcsit. Most ez relativ tudom vannak ilyen emberek akik nem szeretik a balatont mert koszos meg ilyenek… de nem ertem akkor se. Meg h o nem szeret strandolni
En ezt elfogadom bar fel nem fogom esszel h echte balatoni ember h lehet ilyen de oke nem vagyunkegyformak viszont h szegeny kisgyereket megfosztja a balaton es a strand orometol… nem ismerek gyereket aki ne imadna a strandon lenni. Inkabb egesz nap a lakasban doglenek mert ugye a forro napokon mast nem lehet csjnalni v otthon vagy a legkondis lakasban v a vizpartra menekulsz
Hihetetlen h inkabb a lakasban cseszodik szegeny gyerek egesz nap ahelyett h a strandon elvezne a nyarat.
Szerintetek szova tegyem neki vhogy?
V ti mit gondoltok?
Van egy sajat vitorlas hajonk, arra is probaltuk mar felcsabitani, azert bent a vizen eleg tiszta a viz, konkretan kristalytiszta foleg a felso reszeken vilagos fele, de oda se jonnek velunk.
Attol meg h ti csak az iszapos strandot ismeritek…
Na mindegy elengedem a temat egy gyoker mindenki aki lefikazza a balcsit es nem megy bele, egy kincs ez a to…
Nem,nem szabad.
A segítségkérés és a kéretlen tanácsok nem ugyan azok.Neki van egy saját családja,felnőtt ember.Nem szólhatsz bele csak így a dolgaiba.
Senki nem titkolózik,de mi a f*szom közöm van nekem ahhoz,hogy az öcsém hová viszi a gyerekeit és hová nem?
Csak te vagy ilyen kotnyeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!