Nem onzoseg egyetlen gyereket szulni?
Jelenleg nekem is 1 van, de tok sokat gondolkodok rajta, hogy teso nelkul felnoni nem jo. Nincs kivel jatszania (gyerekkel ertem, otthon) nincs kivel megosztania a dolgait, felnott koraban nincs egy biztos pont az eleteben, ha en esetleg mar nem leszek stb stb.
Nekem fiu tesom van de el se tudom kepzelni a gyerekkorom nelkule, rengeteget jatszottunk egyutt...
Akik szinten fiatalok, anyagilag beleferne meg egy baba, ti milyen okbol nem vallaltok megis egy masodikat? Szol barmi az egy gyerek mellett, a pl 2 helyett? (Megegyszer leirom, ahol eletkorilag, es anyagilag is beleferne.)
Koszonom a valaszt. Igen valoszinuleg a sajat csaladunkbol hozott minta alapjan gondolkodunk.
Nalad nem erezted fontosnak a tesot, mert a sajat csaladodban talan nem hozott akkora pozitivumot. Talan ha minden flottul ment volna, te is ragaszkodtal volna a kistesohoz. En is valoszinuleg a ‘jo csaladom’ miatt erzem fontosnak. Koszonom a valaszod.:)
Nekem még nincs gyerekem és nem is biztos hogy lesz, de ha igrn akkor 2 lesz.
Nekem is fiú tesóm van, nagyon szoros a kapcsolatunk és hiába vannak barátok, haverok az nem olyan.
Mi ketten bármikor számíthatunk egymásra bármiben.
Egyébkènt 6 év van köztünk, nagyon örültem hogy lesz kistesom. Szegényt húztam nyúzam amikor kicsi volt. Később volt egy időszak amikor nem egyeztünk de ez gyorsan elmúlt.
😂😂😂na tessék már az is önzőség ha valaki “csak”
Egy gyereket szul 😂😂 hat ez jó
Nekem is csak 1 fiam van, én is néha eltűnődök ezen. Én a temperamentuma miatt nem vállalok még egyet. Nagyon akaratos, kemény természetű, és egyszerűen nem lenne még egy gyerekhez idegrendszerem. Inkább maradjon így, mint hogy 2-vel egy idegbeteg anya legyek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Itt válaszolnak olyanok akiknek nincs testvérük, meg olyanok is akiknek van.
Nekem van, de nem igazán vagyunk jóban 6 év van köztünk.
Férjemnek van több is, de csak az öccsével jó a viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!