Nem onzoseg egyetlen gyereket szulni?
Jelenleg nekem is 1 van, de tok sokat gondolkodok rajta, hogy teso nelkul felnoni nem jo. Nincs kivel jatszania (gyerekkel ertem, otthon) nincs kivel megosztania a dolgait, felnott koraban nincs egy biztos pont az eleteben, ha en esetleg mar nem leszek stb stb.
Nekem fiu tesom van de el se tudom kepzelni a gyerekkorom nelkule, rengeteget jatszottunk egyutt...
Akik szinten fiatalok, anyagilag beleferne meg egy baba, ti milyen okbol nem vallaltok megis egy masodikat? Szol barmi az egy gyerek mellett, a pl 2 helyett? (Megegyszer leirom, ahol eletkorilag, es anyagilag is beleferne.)
"A kedvencem ezen az oldalon egsebkent az, hogy itt mindenkinek akkora szaja van, a valosagban meg pont ezek az emberek lapitanak a legjobban. Hala Istennek en a valosagban is beszelek barkinek ha szuksges (ja, lehet kattant vagyok😁) De legalabb nem itt elem ki magam. Vilageletemben az volt a tapasztalatom, hogy akik online olyan nagyszajuak, a valosagban meg egy embernek se mernenek szolni, ha beall elejuk a sorba pl a kisboltba.😅"
"Egyebkent persze, hogy nincs gyereke, akinek van az nem irna olyat, hogy a szules onzoseg. Ehhez nem kell zseninek lenni, hogy rajojj.😀"
"Tudom, tudom😂 Hal Isten, ha nem vagyok, inkabb legyen bolond, mint ilyen netharcos, megszomorodott, szingli, gyerektelen venlany.😅"
"Te idiota vagy. Azert mert valaki szerint nem onzoseg szulni, meg nem azt jelenti, hogy el van magatol ajulva."
Remélem érzed a tömény iróniát ami körbe lengi, amit írsz. Remélem, csak egy toll vagy nem pedig egy ennyire képmitató ember. Nem azt mondom, hogy nincs tele a net billentyű-karatésokkal, de az is biztos, hogy te épp úgy közéjük tartozol, mint bárki más ezen az oldalon. Felteszel egy kérdést, aztán fel vagy háborodva amiért nem azt a választ kaptad amit hallani akartál és körbe rohanod magad négyszer a gondolattól, hogy bizony nem önzetlenségből, hanem szaporodási ösztönből vállalnak gyereket az emberek. De tudod mit, megkapod a választ amit akartál, hisz ide csak megerősítésért jöttél nem véleményért: Csináljatok neki egy halom kistesót, mert kistesónként mind boldogabbak lesztek és örökké napsütéses mezőköm fogtok táncikálni.
"Hat, nem mintha kozod lenne hozza, de tudod nincs 100%-os vedekezesi modszer. Tehat teherbeeshettem gyogyszer mellett is peldaul. Ha szerinted ez miatt valaki bena, varom a te 100%-os vedelmet nyujto fogamzasgatlasi modszered, mert a tudomany jelen allaspontja szerint ez nem letezik.;) Az meg, hogy valaki nem veteti el, nem egyenlo azzal, hogy tervezte is, tehat nem, nem biztos, hogy valaki konkretan gyereket akart, es azert esett teherbe."
Bár nem létezik egyetlen 100%os védekezési módszer, de egy fizikális és egy hormonális vagy kémiai módszerek kombinálásával igencsak elenyésző a teherbe esés esélye. Na most ha valaki semmiképp sem akar gyereket, akkor a fentebb említettnek megfelelően jár el, ha pedig még a védekezés ellenére is teherbe esik, akkor vagy elveteti vagy örökbe adja a gyereket.
Lehet, hogy előtte/korábban nem akartál gyereket, de nyílván meggondoltad magad, amikor megtartottad, ergo már akartál.
Igy igaz, lepontoztalak. Szerintem a sajat kerdesemmel ez jogomban all.😂
Valoban nem olvastam el a regenyeket de tedd fel ujra az egyetlen kerdesed dragam, es valaszolok csak neked kis anonim❤️ Meg egy ilyen forumra is anonimkent irogatsz, tok felvallalod magad, mindenkeppen fontos lehet a kerdesed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!