Ezel-t nezo Edesanyak, nem onzoseg az, amit Omer szulei tesznek a kisebbik fiuval?
Arra gondolok, hogy a sorozat elejetol ugy tunik, hogy csak a nagyobbik fiu szamit, hogy hazatert, ott volt, lecsuktak, meghalt, nincs veluk, stb.
Amig Ezel fel nem bukkant, addig az Anyja is Ot siratta eveken at, nagyon ugy tunt, hogy tizenpar evig gyaszban elt a kisebbik fiu es minden a meghalt testverrol szolt.
Most meg az Apa nem is probal meg kuzdeni az eletben maradasert csak azert, hogy mehessen Omer utan. Kepbe sem kerul nala a kisebbik fiu, hogy miatta talan jo lenne megmaradni.
Nektek ez nem furcsa? Nekem nagyon.
Mar csak azert, mert nalunk ez megtortent, elveszitettem egy testveremet, O volt a legidosebb es nem kisgyermekkent halt meg, hanem kamaszkent.
De az en szuleim pont belolunk nyertek erot, hogy mi meg itt vagyunk, elunk es miattunk kell megprobalniuk tovabblepni. Termeszetesen igy is vegigkiseri a csaladunk eletet a tragedia, de azert igy is boldog gyermekkorunk volt es nem "dobtak" el bennunket amiatt, mert elveszitettek egy gyermeket.
Nem is tudom, hogy tudnam-e magam teljes erteku embernek erezni, ha ugy nottem volna fel, hogy vegig a gyaszrol es az elvesztett testveremrol szol minden a szuleim eleteben es alig jut nekem valami.
Nekem is van ket gyermekem, ha barmi tortenne Isten ments az egyikkel, akkor nem tudom elkepzelni, hogy hagynam boldogtalansagban felnoni a masikat.
Ti mit gondoltok errol?
Egyebkent direkt irtam ebben a kategoriaban, nem a tv-t nezok valasza erdekel elsosorban, hanem a szulok valasza.
Az egy dolog, hogy a sorozat kapcsan jutott eszembe a kerdes, de sajnos a kornyezetemben is latok erre a viselkedesre elo peldat.
Egy volt osztalytarsam halt meg 22 evesen, van egy occse, aki akkor volt 19 eves es az Edesanyja annyira belerokkant a tragediaba, hogy a kisebbik fiuval egyaltalan nem tud foglalkozni, pedig meg neki is szuksege lett volna ra. Sot, neha ugy tunik, hogy kifejezetten ertelmetlennek tartja, hogy O maradt eletben.
szép az idő, süt a nap, menj el a barátaiddal ücsizni, beszéld meg velük az érzéseidet, nem a sorozatok az élet!
ELég rossz időben otthon savanyodni :-D
ÉLJ
Ne haragudj, de nem ertem, hogy te most mirol beszelsz. Nem a kerdesemrol, az biztos...
Legalabb ezt az egy sorozatot ne sajnald, mert konkretan tevenk sincs, egesz nap emberek kozott vagyok, mert vagy dolgozom, vagy a gyermekeimmel vagyok. Online szoktam ezt az egy filmet megnezni 11 es ejfel kozott, ez a napom egyetlen nyugodt oraja. Egesz nap beszelek, konyorgom, hogy ne kuldj engem el meg ezen felul is beszelgetni. Lehet, hogy te unatkozol, de en nem! :-D
Kerlek, ne analizalj engem nulla informacio alapjan. Koszonom!
Egyebkent mit jelent az, hogy "ücsizni"???
Mert lehet, hogy igazad van es olyat nem szoktam csinalni. Nem tudom, hogy ez mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!