Nem onzoseg ez?
Testveremrol van szo es nem tudom szova tegyem e nekk a dolgom… jo a kapcsolatunk
Balatoniam vagyunk es van egy 11 honapos gyereke aki egesz nyaron egyszer se volt lent nemhogy a balatonban de a strandon se mert hogy o nem szereti a balcsit. Most ez relativ tudom vannak ilyen emberek akik nem szeretik a balatont mert koszos meg ilyenek… de nem ertem akkor se. Meg h o nem szeret strandolni
En ezt elfogadom bar fel nem fogom esszel h echte balatoni ember h lehet ilyen de oke nem vagyunkegyformak viszont h szegeny kisgyereket megfosztja a balaton es a strand orometol… nem ismerek gyereket aki ne imadna a strandon lenni. Inkabb egesz nap a lakasban doglenek mert ugye a forro napokon mast nem lehet csjnalni v otthon vagy a legkondis lakasban v a vizpartra menekulsz
Hihetetlen h inkabb a lakasban cseszodik szegeny gyerek egesz nap ahelyett h a strandon elvezne a nyarat.
Szerintetek szova tegyem neki vhogy?
V ti mit gondoltok?
Nagyon raersz. Foglalkozz a sajat eleteddel! A te gyerekedet majd annyit viszed le amennyit szeretned.
Itt az a baj h te nem erted h a noverdnek ehhez nincs kedve esetleg faradt engedtessek mar meg h legalabb eldontse h a baltonparton a panelben vagy barhol mashol latje el anyai feladatait. A gyerek kicsi nem marad le tul sokrol mondom ugy h en imadom a strandokat 9honaposam vittem a lanyom es imadta. De pl en felek az allatoktol annyira nem szivlelem oket igy 3evesen allatkertben meg nem jart. Esetleg ajanld fel neki h te leviszed egyedul neki meg nem is kell mennie ha mar annyira bele akarsz szolni.
Gyermektelen?! Van egy 2,5 eves kislanyom😃
Hatjo vegulis a valaszt megkaptam a kerdesemre vagyis ne szoljak neki
Velem nem fogja leengedni mert nem adja senkinek a gyereket sajat anyankkal se
Lehet,hogy te azthiszed az ő gyerekének az a jó,de nem mindegyik gyerek szeret ám fürdeni és strandolni,egy szülő azért jobban el tudja dönteni mi jó az ő gyerekének és mi nem.
Vagy ha más nem egy bizonyos kor alatt/felett nem szeret minden gyerek ilyen helyekre menni.Nem az a kellemes meleg víz van ami a kádban,kötöttebben mozoghat (szülők,karúszó,úszógumi) hiszen úszni ritkán tudnak pár éves kor alatt,úszás hiányában pedig kell (főleg a balatonban) valami amiben fent marad a vízen.
Egy helyben ülni úszógumiban nem jó,megint csak hideg úgy a kb 20-25 fokos víz (ha felmelegszik annyira) és kb 10-15 perc alatt kihülnek annyira,hogy lehessen is kimenni.
Plusz,veszélyes.Nagyon oda kell figyelni a gyerekekre,elég ha egy percig leveszed róluk a szemed már meglehet a baj.Nem véletlen,hogy annyian fulladnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!