Nem onzoseg ez?

Figyelt kérdés

Testveremrol van szo es nem tudom szova tegyem e nekk a dolgom… jo a kapcsolatunk

Balatoniam vagyunk es van egy 11 honapos gyereke aki egesz nyaron egyszer se volt lent nemhogy a balatonban de a strandon se mert hogy o nem szereti a balcsit. Most ez relativ tudom vannak ilyen emberek akik nem szeretik a balatont mert koszos meg ilyenek… de nem ertem akkor se. Meg h o nem szeret strandolni

En ezt elfogadom bar fel nem fogom esszel h echte balatoni ember h lehet ilyen de oke nem vagyunkegyformak viszont h szegeny kisgyereket megfosztja a balaton es a strand orometol… nem ismerek gyereket aki ne imadna a strandon lenni. Inkabb egesz nap a lakasban doglenek mert ugye a forro napokon mast nem lehet csjnalni v otthon vagy a legkondis lakasban v a vizpartra menekulsz

Hihetetlen h inkabb a lakasban cseszodik szegeny gyerek egesz nap ahelyett h a strandon elvezne a nyarat.

Szerintetek szova tegyem neki vhogy?

V ti mit gondoltok?

2021. aug. 19. 21:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon raersz. Foglalkozz a sajat eleteddel! A te gyerekedet majd annyit viszed le amennyit szeretned.

Itt az a baj h te nem erted h a noverdnek ehhez nincs kedve esetleg faradt engedtessek mar meg h legalabb eldontse h a baltonparton a panelben vagy barhol mashol latje el anyai feladatait. A gyerek kicsi nem marad le tul sokrol mondom ugy h en imadom a strandokat 9honaposam vittem a lanyom es imadta. De pl en felek az allatoktol annyira nem szivlelem oket igy 3evesen allatkertben meg nem jart. Esetleg ajanld fel neki h te leviszed egyedul neki meg nem is kell mennie ha mar annyira bele akarsz szolni.

2021. aug. 19. 22:18
 12/37 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy én annyira nevetségesnek tartom mikor gyermektelen akarja megmondani a gyermekesnek mi a frankó. 😂
2021. aug. 19. 22:20
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák, ez van. Mi félig vagyunk balatoniak, nyaralónk van, de pl május óta mi sem voltunk lent a strandon, mert hányinger ez a tömeg, és a víz se ideális egy 11 hónaposnak lássuk be. Anyósom ott lakott, 13 év alatt nem láttam szezonban a parton. Ahogy sok más helyi ismerős sem jár le. Ugyanis nem kötelező :) Egész csomó embert ismerek aki az elmúlt évtizedben nem volt strandon mert nem mindenki szereti. Szerencsére nem kötelező :)
2021. aug. 19. 22:36
 14/37 anonim ***** válasza:
72%
Ő nem szereti, te igen, veled nem engedi le. Te is levihetnéd meló után 1 órácskát, és ha nem üvölt mert, de van olyan gyerek, akkor kameeázd le hogy élvezi, hátha anya is rájön, hogy néhe levihetné.
2021. aug. 19. 22:43
 15/37 A kérdező kommentje:

Gyermektelen?! Van egy 2,5 eves kislanyom😃

Hatjo vegulis a valaszt megkaptam a kerdesemre vagyis ne szoljak neki

Velem nem fogja leengedni mert nem adja senkinek a gyereket sajat anyankkal se

2021. aug. 19. 22:59
 16/37 anonim ***** válasza:
0%
És közös strandol@sra sem tudod rávenni, hogy a gyerekek hagy pancsoljanak már együtt.
2021. aug. 19. 23:09
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
17 hónapos a kisfiam, még nem voltunk vele vízközelben, mert 2 percet nem bír egy helyben lenni. Kb egész nap futkosnék utána a napon.
2021. aug. 20. 08:13
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy te azthiszed az ő gyerekének az a jó,de nem mindegyik gyerek szeret ám fürdeni és strandolni,egy szülő azért jobban el tudja dönteni mi jó az ő gyerekének és mi nem.

Vagy ha más nem egy bizonyos kor alatt/felett nem szeret minden gyerek ilyen helyekre menni.Nem az a kellemes meleg víz van ami a kádban,kötöttebben mozoghat (szülők,karúszó,úszógumi) hiszen úszni ritkán tudnak pár éves kor alatt,úszás hiányában pedig kell (főleg a balatonban) valami amiben fent marad a vízen.

Egy helyben ülni úszógumiban nem jó,megint csak hideg úgy a kb 20-25 fokos víz (ha felmelegszik annyira) és kb 10-15 perc alatt kihülnek annyira,hogy lehessen is kimenni.

Plusz,veszélyes.Nagyon oda kell figyelni a gyerekekre,elég ha egy percig leveszed róluk a szemed már meglehet a baj.Nem véletlen,hogy annyian fulladnak meg.

2021. aug. 20. 09:59
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöd hozzá. Az ő gyerekük, a saját belátásaik szerint csinálják. Tesómék pl egy társasházban laknak, kb 10percre egy jatszótértől. Most egy éves a gyerek és 2x voltak lent, azt is anyummal mert ő mondta, hogy vigyék már le. Sógornő sehova nem megy a gyerekkel mert fél elindulni vele.. sose kérdőjeleztük meg. Ő tudja
2021. aug. 20. 11:00
 20/37 anonim ***** válasza:
50%
13 évesen láttam először a Balatont. Tudod miért? Mert az ország másik felében laktunk és a szüleimnek nem volt pénze hogy nyaralni menjünk. Strandra elmentünk évi egyszer kétszer és ennyi. Mégse gondolom hogy szar szülők voltak. Plusz ha falaki falun él, eleve hátrányból indul, mert nincs a közelben semmi, de tényleg szó szerint semmi. Ha nem vesz /építtet magának medencét, akkor lehet egész nyáron el se jut strandra, de ugye az otthoni medencék - plusz a fenntartásuk - szintén őrült sokba kerül.
2021. aug. 20. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!