Mennyire onzoseg ugy gyereket vallalni, hogy heti 2x 5 orara masra kellene biznom?
Ebbol az egyik alkalommal 90%-ban az apjaval lehetne, a masik 5 oraban a nagyszulok lennenek vele.
Mar megbeszeltuk a parommal, hogy juliusban belevagunk, erre most csuszok az egyetemen 2 gyakorlattal. :(
De nagyon-nagyon vagyunk mar ra, 2 eve szamoljuk vissza a napokat. Teljesen uresnek erzem igy az eletem, szinte depresszios vagyok, hogy nincs gyerekem.
26 eves vagyok, a parom 29.
Szerintem így nem gáz.
Ha 2 hetesen bölcsibe akarnád adni 5*8 órára, az más lenne.
Ezen ne stresszelj! :)
Belefer? A parom is azt mondja. Csak felek, hogy a sajat erdekeimet nezem, nem a gyereket.
Koszi a valaszt!
eleve az a nem normális ha valaki nem képes másra bízni a gyerekét (tehát engedni a nagyszülőknek, hogy unokázzanak), na de hogy már az apa se lehet a saját gyerekével?!?
és mit tervezel az egyetem után, 18 éves koráig otthon leszel vele? :D ne már, ez már az elmebaj kategória! mondjuk depressziósan biztos nem vágnék bele, mert a gyerek nem megoldja ez ilyen gondokat hanem ront rajta sajnos :(
Nagyon koszonom a valaszokat, egyebkent ez a leheto legrosszabb opcio, lehet, hogy fele ennyi ido lenne.
Szerencsere olyan helyzetben vagyunk, hogy boven kijovunk a parom fizetesebol.
Es igen, azt sem tudjuk, mennyi ido alatt jon ossze, mert rengetek problema volt/van velem, a ciklusommal, ezert sem szeretnenk varni a diplomara, meg hogy elkezdjek dolgozni, stb.
Orulok akkor, hogy csak en dramaztam tulon tul a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!