A barátnőm azért akar gyereket vállalni, mert már unja a munkahelyi robotot? Ez normális hozzáállás manapság?
A barátnőm 3 éve dolgozik 8 órában (irodában, diplomáinak megfelelő munkát, viszonylag lazázva). Előtte egyetemre járt, két diplomát szerzett. Egy éve van férje (velünk egyidős), aki szintén többdiplomás ember, fejesként dolgozik egy bankban.
És a barátnőm most azzal állt elő, hogy ugyan nem akarja még a szabadságát feladni (de ott a bébiszitter, nagyszülők nincsenek elérhető közelben), de szeretne már gyereket, hogy kikapcsolódjon, otthon lehessen sokat és kicsit pihenjen.
Eleve furcsa, mert egy évnél tovább nem engedik otthon maradni (mármint nem törvényileg:D), szóval csak egy évet tudna "pihenni", mondtam neki, hogy inkább PhD-zzon, ha ez a cél, de annyira nem akarok beleszólni persze.
Ez így lesz, tud majd pihenni, vagy csak naiv?:) Más is szült azért, hogy pihenjen?
27 éves a barátnőm
Igen, ez bennem is felmerült, hogy 1 évet szeretne otthon pihenni, lógatni kicsit a lábát.:) Végülis, ez nem rossz, és egy év olyan gyorsan elrepül:)
Szerintem egyébként megérdemli a pihenést, mert ügyesen csinálta az életét eddig is, csak olyan vicces volt, hogy alvásként fogja fel azt az egy évet:))
Azt mondta, nem érzi azt, hogy babát szeretne (egy 27 éves nő ilyen háttérrel még "nincs benne a korban"), hanem szeretne pihenni, és kitalálták ezt.
Teljesen megértem őt, én ugyan még nem dolgoztam 8 órában, de biztosan nagyon fárasztó lehet évekig ez...
A folyamatos ugrálást nem hiszem, tényleg ott lesz a bébiszütyő erre az esetre, így tényleg jó helyzetbe szül, ha szül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!