Normális ez a hozzáállás? Mire kellene még várnom?
Szerintem is el kellene menned másik dokihoz!!!!
Egyébként nem néztek hormonszintet a 3. és 21. ciklsunapon? Szerintem az is hasznos lenne! Nekem így derült ki, hogy progeszteron pótlásra szorulok!
Sziasztok!
Sajnos a háziorvos erre nem tud beutalót adni, csak terheléses cukorra, de az nem elég IR gyanú esetén, mert pont a lényeget nem nézik : az inzulint. Mindenképpen endokrinológus kell hozzá, más doki nem jó. :-(
De ha nem sajnáltok pár ezer forintot kiadni egy ilyen vizsgálatért, magánlaborban beutaló nélkül megcsinálják.
Ha nem akartok erre pénzt áldozni akkor marad a türelem, amíg eljuttok egy normális endodokihoz. :-(
Utolsó előtti vagyok. Hát ez az, hogy nekem még senki nem adott a 4.6-ra gyógyszert és így nyomtam le két lombikot! Ez a dühítő. Úgyhogy most magánszorgalomból megcsináltatom az IR-t is és utána megyek endikrinológushoz.
Manka, én megpróbálom a beutalót a háziorvosnál, mert azt hallottam, hogyha jófej, akkor felírja. No majd meglátjuk. Úgyis addig megyek, amíg fel nem írja valaki.
Szia!
Ha Budapesti vagy, vagy el tudsz oda menni, én tudok egy magándokit/labort, ahol megcsináltathatod, és gyógyszert is írnak fel. Persze valamennyit fizetni kell, de nem katasztrófa, és nem kell hónapokat várni.
itt a honlap, megtalálsz mindent a címtől az árlistáig. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!