Kihez lehetne fordulni, hogy pszichésen rendberakjon lombik előtt? Már nagyon régóta várunk a babára, kicsit kikészültem és tudom, milyen fontos a pozitív hozzáállás.
sztk-pszichológus
városi telefonkönyv v. yellow pages szerü abban is benne vannak
egy jó barát?
de mi is bátoritunk ha szükséges...
Minden bátorítás jó :)
Szakemberből olyat szeretnék, akit már valaki kipróbált és ajánl, mert sok az amatőr.
Nehéz erre a kérdésre válaszolni, általában drága magánkórházakban az orvosok öntik beléd az önbizalmat, név szerint nem tudom, hogy kit mondhatnék, lényegében mindegy.
Aki neked szimpatikus, de neked kell kiválasztanod, mert aki nekem kedves, azt te lehet, hogy utálatosnak tartod és fordítva.
Egyébként ha nem vagy túl idős, akkor nem kell félned, előbb vagy utóbb sikerül, még kettő is lehet egyszerre.
Szia.
A férjem küldte nekem át ezt a linket. Babát szeretnénk nem jön, és talált egy érdekes cikket az oldalon.
Nem olyan szörnyű helyek ezek. Az ember képes túlmisztifikálni a dolgokat.
Sok érdekes cikket találtam az oldalon.
Az előző vagyok.
erre gondoltam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!