Mennyire onzoseg ugy gyereket vallalni, hogy heti 2x 5 orara masra kellene biznom?
Ebbol az egyik alkalommal 90%-ban az apjaval lehetne, a masik 5 oraban a nagyszulok lennenek vele.
Mar megbeszeltuk a parommal, hogy juliusban belevagunk, erre most csuszok az egyetemen 2 gyakorlattal. :(
De nagyon-nagyon vagyunk mar ra, 2 eve szamoljuk vissza a napokat. Teljesen uresnek erzem igy az eletem, szinte depresszios vagyok, hogy nincs gyerekem.
26 eves vagyok, a parom 29.
Jo, lehet, hogy tulporogtem most ezt a temat, de kicsit sokkent ert most ez a csuszas. Nem hagyom ott a sulit, de a gyerekkel sem szeretnenk varni.
Csak a szoptatas miatt felek par hetesen masra bizni. De tudom, hogy ez egy olyan helyzet, ahol kenytelen vagyok kompromisszumokat kotni.
Persze, nem hal bele az a csecsemő. Ha az apjával van neg főleg nem,
na de tudod kinek lett volna kedve egy hasfájós nem alvó újszülött mellett órákra járni, vizsgázni?
Nekem ugyan nem.
Sokkal jobb volt hogy csak vele kellett foglalkoznom, nem mással, mert az egyetemet már réges rég letudtam.
Szoptatni nem is akarsz? Mit csinálsz, ha nem fogadja el a lefejtet?
Ha becsúszik, az más. De minek nehezíted szándékosan az életedet? 26 vagy, nem vénasszony!
Az meg hogy nélküle üres az életed, elég szomorú. Akkor mit tudsz (át)adni neki, ha rajta kívül semmi sem boldogít? Ebből lesz az olyan szülő, aki rátelepszik a csemetére és 18+ se engedi el.
Nem kell mindent szo szerint venni. Nem a negy fal kozt ulok begubozva, semmit sem csinalva. Vannak hobbijaink, kozos programjaink, celjeink, terveink, egyszeruen csak hianyzik a gyerek az eletunkbol.
De igen, szeretnek szoptatni, es irtam is, hogy igazabol egyedul emiatt aggodok. Bizom benne, hogy elfogadja a lefejt tejet, ha nem, akkor legrosszabb esetben ott a tapszer. Szeretnem, ha 6 hos koraig csak anyatejes baba lenne, de ha nem ugy jon ossze, nem fogok a Dunanak menni.
Nem is kell a Dunának menni kedves kérdező!
Ha úgy érzed egy gyermekkel lesz teljesebb az életed vágjatok bele nyugodtan,hisz minden adott hozzá a szüleitek támogatnak, a párod jól keres mire várnál még? Nem lesz semmi baja a gyereknek ha nem leszel mindig ott végülis nem idegenre bíznád hanem az apjára illetve a nagyszülőkre.
Engen személy szerint irritálnak azok a válszok hogy:ráérsz még, fiatal vagy ,elsó a tanulás,munka, karrier. Sokak szerint divat 40 fölött gyermeket vállalni, de gondolj csak bele hogy azok a nők akik később vállanak (már ha tudnának mert ugye a kor előrehaladtával már ez sem olyan egyszerű mint huszonèvesen) számtalan vizsgálaton mennek keresztül a terhesség folyamán az életkoruk miatt.
Én 27 évesen estem teherbe, mindennél jobban vágytam már egy babára 6 hónap alatt összejőtt. Ja es csak egy sima bolti eladó voltam/vagyok gondolhatod menyi fizetéssel, a párom sem keresett valami túl jól de ez nem befolyásolta az elhatározásunkat. Szóval én azt mondom hogy vágj bele mert lehet később bánni fogod. Halgass a szívedre. :)
"ha nem, akkor legrosszabb esetben ott a tapszer"
Mert szerinted a tápszert olyan könnyen elfogadják a babák? :)
Mindegy, nyiván a "csakazért is" gyerekes dacból úgy is belevágsz, miközben 2 gyakorlat miatt mennyit is kéne kivárnod? 1 szemeszter?
Ha ennyi türelmed sincs, hogy lesz a gyerekhez?
Önzőség.
Nem az, hogy másra is akarod bízni, hanem ez a "gyereket nekem, de azonnal" hozzáállás. Gyereket akarsz úgy is, hogy már most tudod, fontosabb lesz nála más.
Más kényelemből, önzőségből tápszetezni, meg megint más ha nincs tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!