Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális az a férfi aki 65-70...

Normális az a férfi aki 65-70 évesen akar gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

2015. jún. 24. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem.
2015. jún. 24. 21:56
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem. És felelőtlen és önző is.
2015. jún. 24. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Szokatlan, de attól még normális.
2015. jún. 24. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Ilyenkor a legtöbben már meghalni akarnak szerintem...
2015. jún. 24. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
Miért ne? Amúgysem ismerem a körülményeket, bizonyára van egypár eset, amit teljességgel meg tudok érteni. Az én hímnemű felmenőm se tett sokat a létrehozáson túl, igaz, ő csak kb. 50 éves volt, abban a korban még nő is szülhet és fel is nevelheti a gyereket...
2015. jún. 24. 22:03
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
Utolso hidd el nem normalis. Meg 50 evesen sem, se csinalni se szulni. Aki ezt normalisnak gondolja annak hibazik valami. Ez nem normalis, es nem is lesz hiaba nagy divat ven fejjel szulni es gyereket csinalni.
2015. jún. 24. 22:56
 7/11 Wiky93 ***** válasza:
68%
Nem normális..
2015. jún. 25. 07:08
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Mérhetetlen önzőség, hiszen neki csak az a lényeg, hogy gyereke legyen, h ő megkapja, mait akar, de nem törődik azzal, hogy az a gyerek, mihez kezd, ha egyedül marad mondjuk 12 évesen, mert addigra mindkét szülő meghal. Nem tudom, az anyuka mennyi idős lenne, de ha huszonéves is, akkor is önzőség gyereket vállalni úgy, h a huszonévesre hárul majd minden teher, neki meg csak annyi a dolga, h gyönyörködik a babában. Nyilván nem a 70 éves fog éjszakázni, kelni a babához.
2015. jún. 25. 08:24
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem, nem normális! Sokkal hamarabb kellett volna. Aki szerint normális a szerint biztos jó buli ha egy gyerek 5-10 évesen temeti el az apját, vagy cseppet sem ciki mikor óvodába, szülőire egy vénember megy el, mint APA..
2015. jún. 25. 11:47
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem, szerintem cseppet sem ciki 70 évesen menni oviba a gyerekért :) Mondjuk ha idősebben vállalnék gyereket, vigyáznék arra, hogy nagyon egészséges, fitt és lehetőleg erős is legyek.

Nem 100 éves koromban akarok meghalni és kifejezetten korán elkezdtem tenni ezért, most már el kell kezdenem gyúrni, mert már 39 leszek s hogyan fogok hegyet mászni 100 évesen (régi tervem és makacsul ragaszkodom hozzá), ha nem foglalkozom a testemmel? Az étrendem már rendben van :)

Mondjuk én nő vagyok, így nekem már nincs olyan nagyon sok időm, ha gyereket akarok szülni. Amit még nem döntöttem el, jelenleg nem alkalmasak a körülmények.

2015. jún. 25. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!