Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire onzoseg ugy gyereket...

Mennyire onzoseg ugy gyereket vallalni, hogy heti 2x 5 orara masra kellene biznom?

Figyelt kérdés

Ebbol az egyik alkalommal 90%-ban az apjaval lehetne, a masik 5 oraban a nagyszulok lennenek vele.

Mar megbeszeltuk a parommal, hogy juliusban belevagunk, erre most csuszok az egyetemen 2 gyakorlattal. :(

De nagyon-nagyon vagyunk mar ra, 2 eve szamoljuk vissza a napokat. Teljesen uresnek erzem igy az eletem, szinte depresszios vagyok, hogy nincs gyerekem.

26 eves vagyok, a parom 29.

2016. jún. 13. 11:13
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
32%
Először fejezd be az egyetemet. Utána bánni fogod. Nem kell görcsösen ragaszkodni a gyerekhez...
2016. jún. 13. 11:29
 12/43 anonim ***** válasza:
77%
Ha megszületik kérhetsz egyéni tanrendet, így nem feltétlen kell bejárnod. Zhzni és vizsgázni persze ugyanúgy kell.
2016. jún. 13. 11:29
 13/43 Andizsuzsi ***** válasza:
90%

Ez egy troll kérdés.

Ha a gyerek az apjával és a nagyszüleivel van, az miért "másra bízás"?

2016. jún. 13. 11:34
 14/43 anonim ***** válasza:
68%

Nem szeretnélek megbántani, de neked nem az önzés, hanem a szellemi érettség (hiánya) miatt nem kellene még gyereket vállalnod.

Szerinted annak a sok ezer (kb. 40 000) gyermeknek, akik egy éves koruktól bölcsődébe mennek, a szülei mind önzők?

2016. jún. 13. 11:34
 15/43 A kérdező kommentje:

Nem szo szerint depresszio, csak kb. 4 eve szeretnek mar nagyon babat, amiota pedig osszejottunk a parommal, csak meg "rosszabb" a helyzet. Alapvetoen boldog vagyok, csak a sulihoz nincs mar eleterom.

Azzal nincs semmi gondom, hogy az apja vigyazna ra, meg a nagyszulokkel sem, csak nem akarom oket leterhelni. De ha heti 5 ora belefer, akkor ok. :)

Raadasul parom szulei es az en szuleim is tudnanak ra vigyazni, esetleg a noverem is, ha jonne addig oda a 2. baba. Persze csak ha nem terhelnem le oket sem ezzel.

A szuleimmel mar beszeltunk errol, ok azt sem bannak, ha most rogton jonne az unoka. :)

2016. jún. 13. 11:36
 16/43 A kérdező kommentje:

De nem 1 eves lenne! Ha ugy jon ki, nehany hetes-honapos.

Egyeni tanrendet gyakorlatokra sajnos nem kerhetek.

2016. jún. 13. 11:39
 17/43 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es, ha esetleg nem jonne ossze a baba/nezebben jonne ossze (30 felett lennek mar, ha megvarjuk, hogy vegezzek), akkor biztos sokkal-sokkal-sokkal jobban bannank azt, hogy addig vartunk.
2016. jún. 13. 11:42
 18/43 anonim ***** válasza:
89%
Neked valami más bajod lehet... vagy csak éretlen vagy. DE nem megbántani akarlak!!!! De ne hagyd abba a sulit, ha már eddig nyomtad. Diploma nélkül szerinted mennyi esélyed lesz munkát vállalni? Akkor sem lesz baj, ha 30 évesen szülsz, fitt és fiatal leszel, kicserélődik a véred, stb.
2016. jún. 13. 11:45
 19/43 anonim ***** válasza:
14%

"

De nem 1 eves lenne! Ha ugy jon ki, nehany hetes-honapos."

És?!

Mi a különbség?

2016. jún. 13. 11:46
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben nincs semmi önzőség,ez ne tartson vissza.Miért ne lehetne az apjával,nagyszülőkkel?? semmi baja nem lesz sőt.
2016. jún. 13. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!