Mennyire onzoseg ugy gyereket vallalni, hogy heti 2x 5 orara masra kellene biznom?
Ebbol az egyik alkalommal 90%-ban az apjaval lehetne, a masik 5 oraban a nagyszulok lennenek vele.
Mar megbeszeltuk a parommal, hogy juliusban belevagunk, erre most csuszok az egyetemen 2 gyakorlattal. :(
De nagyon-nagyon vagyunk mar ra, 2 eve szamoljuk vissza a napokat. Teljesen uresnek erzem igy az eletem, szinte depresszios vagyok, hogy nincs gyerekem.
26 eves vagyok, a parom 29.
Ez egy troll kérdés.
Ha a gyerek az apjával és a nagyszüleivel van, az miért "másra bízás"?
Nem szeretnélek megbántani, de neked nem az önzés, hanem a szellemi érettség (hiánya) miatt nem kellene még gyereket vállalnod.
Szerinted annak a sok ezer (kb. 40 000) gyermeknek, akik egy éves koruktól bölcsődébe mennek, a szülei mind önzők?
Nem szo szerint depresszio, csak kb. 4 eve szeretnek mar nagyon babat, amiota pedig osszejottunk a parommal, csak meg "rosszabb" a helyzet. Alapvetoen boldog vagyok, csak a sulihoz nincs mar eleterom.
Azzal nincs semmi gondom, hogy az apja vigyazna ra, meg a nagyszulokkel sem, csak nem akarom oket leterhelni. De ha heti 5 ora belefer, akkor ok. :)
Raadasul parom szulei es az en szuleim is tudnanak ra vigyazni, esetleg a noverem is, ha jonne addig oda a 2. baba. Persze csak ha nem terhelnem le oket sem ezzel.
A szuleimmel mar beszeltunk errol, ok azt sem bannak, ha most rogton jonne az unoka. :)
De nem 1 eves lenne! Ha ugy jon ki, nehany hetes-honapos.
Egyeni tanrendet gyakorlatokra sajnos nem kerhetek.
"
De nem 1 eves lenne! Ha ugy jon ki, nehany hetes-honapos."
És?!
Mi a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!