Nem onzoseg ez?
Testveremrol van szo es nem tudom szova tegyem e nekk a dolgom… jo a kapcsolatunk
Balatoniam vagyunk es van egy 11 honapos gyereke aki egesz nyaron egyszer se volt lent nemhogy a balatonban de a strandon se mert hogy o nem szereti a balcsit. Most ez relativ tudom vannak ilyen emberek akik nem szeretik a balatont mert koszos meg ilyenek… de nem ertem akkor se. Meg h o nem szeret strandolni
En ezt elfogadom bar fel nem fogom esszel h echte balatoni ember h lehet ilyen de oke nem vagyunkegyformak viszont h szegeny kisgyereket megfosztja a balaton es a strand orometol… nem ismerek gyereket aki ne imadna a strandon lenni. Inkabb egesz nap a lakasban doglenek mert ugye a forro napokon mast nem lehet csjnalni v otthon vagy a legkondis lakasban v a vizpartra menekulsz
Hihetetlen h inkabb a lakasban cseszodik szegeny gyerek egesz nap ahelyett h a strandon elvezne a nyarat.
Szerintetek szova tegyem neki vhogy?
V ti mit gondoltok?
20-as ne legyel mar buta… pont ez a lenyeg h masok ossze tennek a ket kezuket ha itt laknanak, o meg itt lakik es nem megis tojik a Balatonra
Na mindegy ertem akkor sokan megvedidotek akkor biztos van benne vmi nem szolok neki
Nekem mindenesetre nagyon gaz
Semmi gáz nincs benne,csak hülye felfogásod van,és szereted bele ütni az orrod abba amihez semmi közöd.
Valaki tenger mellett lakik mégsem viszi be a gyerekét vagy eleve ki sem jár a tenger partra.Nemes egyszerűséggel,mert nem akar.
A Balaton is ugyan ez.Lakhatsz te akár közvetlenül küszöb távolságra is tőle,ha egyszer nem akarsz bele menni.
És egyáltalán nem önző dolog.Egy 11 hónapos gyerek még nem hinném,hogy túlzottan élvezné a Balatonozást..
Valaki gyereke élvezi,valakié addig ordít ameddig ki nem viszik onnan.Vagy az is lehet,hogy az anyuka nem szereti a vizet,esetleg egy egész fóbiája is van.Csak azért,hogy a TE szemedben jó anya legyen nem fogja magát olyan helyzetbe kényszeríteni ahol nem érzi jól magát.Ez igaz a gyermekre is.Ha az anyának nincs biztonság érzete hogyan is vihetné be nyugodt szívvel bárhová a gyereket?
Sehogy.Nem is kell.Nem erőszak ez,lesz még legalább további 17 nyara,hogy úszni vigye.
Figyi en amiota itt elek 30 eve meg nem lattam llyan gyereket akinordit h vigyek haza a strandrol😃
Es tulzasnak erzem h semmi kozom hozza hiszen a tesveremrol van szo meg a keresztlanyomrol…
És fordított esetben hogy esne,ha ő szólna bele abba,hogy te hogyan és miként neveled a lányod,hogy mit csináltok együtt és mit nem?
Ráadásul ha megtudnád,hogy egy fórumon nevez "önző" anyának,mert nem csinálsz valami olyat amit ő igen.
Dühös lennél,nem?
Attól,hogy a testvéred ő már egy felnőtt nő saját családdal,saját élettel.Nincs beleszólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!