Nem onzoseg ez?

Figyelt kérdés

Testveremrol van szo es nem tudom szova tegyem e nekk a dolgom… jo a kapcsolatunk

Balatoniam vagyunk es van egy 11 honapos gyereke aki egesz nyaron egyszer se volt lent nemhogy a balatonban de a strandon se mert hogy o nem szereti a balcsit. Most ez relativ tudom vannak ilyen emberek akik nem szeretik a balatont mert koszos meg ilyenek… de nem ertem akkor se. Meg h o nem szeret strandolni

En ezt elfogadom bar fel nem fogom esszel h echte balatoni ember h lehet ilyen de oke nem vagyunkegyformak viszont h szegeny kisgyereket megfosztja a balaton es a strand orometol… nem ismerek gyereket aki ne imadna a strandon lenni. Inkabb egesz nap a lakasban doglenek mert ugye a forro napokon mast nem lehet csjnalni v otthon vagy a legkondis lakasban v a vizpartra menekulsz

Hihetetlen h inkabb a lakasban cseszodik szegeny gyerek egesz nap ahelyett h a strandon elvezne a nyarat.

Szerintetek szova tegyem neki vhogy?

V ti mit gondoltok?

2021. aug. 19. 21:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
52%
20 épp az a lényeg ők balcsin laknak, valószínűleg ha ott laktatok volna ki sem jönnél a balcsiból
2021. aug. 20. 13:39
 22/37 A kérdező kommentje:

20-as ne legyel mar buta… pont ez a lenyeg h masok ossze tennek a ket kezuket ha itt laknanak, o meg itt lakik es nem megis tojik a Balatonra

Na mindegy ertem akkor sokan megvedidotek akkor biztos van benne vmi nem szolok neki

Nekem mindenesetre nagyon gaz

2021. aug. 20. 16:51
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gáz nincs benne,csak hülye felfogásod van,és szereted bele ütni az orrod abba amihez semmi közöd.

Valaki tenger mellett lakik mégsem viszi be a gyerekét vagy eleve ki sem jár a tenger partra.Nemes egyszerűséggel,mert nem akar.

A Balaton is ugyan ez.Lakhatsz te akár közvetlenül küszöb távolságra is tőle,ha egyszer nem akarsz bele menni.

És egyáltalán nem önző dolog.Egy 11 hónapos gyerek még nem hinném,hogy túlzottan élvezné a Balatonozást..

Valaki gyereke élvezi,valakié addig ordít ameddig ki nem viszik onnan.Vagy az is lehet,hogy az anyuka nem szereti a vizet,esetleg egy egész fóbiája is van.Csak azért,hogy a TE szemedben jó anya legyen nem fogja magát olyan helyzetbe kényszeríteni ahol nem érzi jól magát.Ez igaz a gyermekre is.Ha az anyának nincs biztonság érzete hogyan is vihetné be nyugodt szívvel bárhová a gyereket?

Sehogy.Nem is kell.Nem erőszak ez,lesz még legalább további 17 nyara,hogy úszni vigye.

2021. aug. 20. 18:35
 24/37 A kérdező kommentje:

Figyi en amiota itt elek 30 eve meg nem lattam llyan gyereket akinordit h vigyek haza a strandrol😃

Es tulzasnak erzem h semmi kozom hozza hiszen a tesveremrol van szo meg a keresztlanyomrol…

2021. aug. 20. 21:45
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
KÉRDEZŐ! Pedig tényleg semmi közöd hozzá akár tetszik, akár nem. Az ó gyereke, az ő életük.
2021. aug. 20. 22:00
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
11 hónapos, az egy baba! Nem értem minek erőlködsz. Majd ha nem viszi ki 3 évesen, az már fura, bár engem nem érdekelne.
2021. aug. 20. 22:39
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

És fordított esetben hogy esne,ha ő szólna bele abba,hogy te hogyan és miként neveled a lányod,hogy mit csináltok együtt és mit nem?

Ráadásul ha megtudnád,hogy egy fórumon nevez "önző" anyának,mert nem csinálsz valami olyat amit ő igen.

Dühös lennél,nem?

Attól,hogy a testvéred ő már egy felnőtt nő saját családdal,saját élettel.Nincs beleszólásod.

2021. aug. 21. 07:46
 28/37 anonim ***** válasza:
53%
Mi akkora csoda azon a büdös, iszapos, koszos vízben? Magyarország legnagyobb nyilvános wc-je kb, csak az nem hugyozott még bele szerintem, aki nem járt a közelében. Tudod, mikor áztatnám benne akár magamat, akár a gyerekemet...
2021. aug. 21. 10:44
 29/37 anonim ***** válasza:
Mondjuk én ilyen kotnyeles rokonnal, mint te, kérdező, nem is nagyon akarnám tartani a kapcsolatot.
2021. aug. 21. 10:47
 30/37 anonim ***** válasza:
70%
#28 a strand se jobb, sőt...
2021. aug. 21. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!