Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babát ráhagynátok a...

3 hónapos babát ráhagynátok a mamára 3-4 órára?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hónapos, apukája el akar menni vásárolni egy másik városba, az út kb 35-40perc. N3m ketten mennénk, hanem munkatársáékkal, akiknek más dolguk van, vagyis külön válnánk, vagyis nem tudnánk annyira sietni. Addig párom át akarná vinni a picur anyósnak, viszont mivel ki tudja meddig lennénk el, nemigazán ö

Vagyok oda az ötletért. Tudom hogy jó helyen lenne, nem ez a baj, hanem nem érzem magamat arra lelkileg készen, hogy ott hagyjam, ki tudja mennyi időre. Viszont másfelől megsérteni sem akarom őket, mert szüleimnél lakunk, vagyis az én anyum sokat van a picivel.

Ti mit csináljátok a helyemben?

Nekem azért nehéz mert első baba

2021. máj. 11. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
48%
Én azért arra nem lennék büszke, hogy az 1 éves gyerektől 20 percnél hosszabb időre nem voltál képes elszakadni..
2021. máj. 13. 09:49
 52/72 anonim ***** válasza:
36%

És azt miért kell megszólni, aki mondjuk még 1 évesen se hagyta másra?

Egyáltalán miért kell bárkit megszólni azért, mert valahogy csinálja, ami nem épp olyan, ahogy mi?

2021. máj. 13. 09:58
 53/72 anonim ***** válasza:
50%

Igazából az a gyereknek rossz,nem neki.Később ha óvodába fog menni nagyon nehezen fog elszakadni az anyjától,mert soha nem volt még egy órára sem másokkal egyedül.(családtag,nagymama,keresztszülők..)

Aztán majd hirtelen be fogod vinni egy közösségbe és ott fogod hagyni.Más gyereke talán könnyedén veszi majd az akadályt mert tudni fogják,hogy ha anya el is megy majd vissza jön érte.

A tiéd nem fogja érteni,hogy ez pontosan mit jelent hiába magyarázod el.

Sosem korai elkezdeni a közösségbe,önálló tevékenységekre.Nem minden áron,hanem egészséges és babát kímélő módon.(például nem félsz a nagymamára hagyni mikor cirka 2 év múlva teljesen idegenekre fogod..bízhatsz te abban,hogy az óvónők szakemberek a nagyival szemben,ha kifogsz akár a legjobb oviban is egy nem törődöm,rossz indulatú nőt ront a beszoktatás helyzetén..)

Én legalábbis mindig gondolok a jövőre is.Nincs és nem is lesz hozzám nőve a babám.Imádom,de ha valamit gyorsabb és könnyebb elintézni sosem viszem magammal.Neki se izgalmas pl a bankban sorba állni egy órákat csak hogy csekket fizessek vagy ügyet intézzek,nem érdekli az ügyintéző hosszas magyarázata,nem akarna velem a tömegben és melegben ruhákat válogatni és nézni ahogy öltözködöm..

A nagyiknál addig jobb játszani.

2021. máj. 13. 09:59
 54/72 anonim ***** válasza:
18%

Kedves 53!

1éves koraig 10percre nem hagytam el a fiam. 2éves koraig talan 5x2órat volt anyámnál.

3évesen kezdtük az ovit, 1 könnycseppet nem hullajtott értem...

Szóval ez nem igazán indok, amit te írsz...

2021. máj. 13. 10:02
 55/72 anonim ***** válasza:
54%

🍿🍿

Csak kommenteket olvasni jöttem."Tökéletes" anyukák gigászi komment harca.

2021. máj. 13. 10:05
 56/72 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy a kérdező szempontjából tökmindegy, ki hagyná másra a gyereket és ki nem, mert neki itt nem velünk kell kompromisszumra jutnia, hanem a férjével.

Márpedig a férj pont ugyanannyira szülője a gyereknek, mint az anya és az apai nagyszülők ugyanannyira nagyszülei a gyereknek, mint az anyaiak. Az alapkonfliktus itt (is) abban rejlik, hogy az egyik nagyszülő teljes részese a gyerek életének, a másik meg eléggé ki van zárva, a férj gondolom ezt szeretné kompenzálni, jól esne neki, ha az ő szüleivel is szorosabb lenne a gyereke kapcsolata. És mivel az ő gyereke is, van beleszólása, nem csak anyuka dönthet...

2021. máj. 13. 10:06
 57/72 anonim ***** válasza:
0%

29 vagyok!

Kedves 50es!

Ha visszakeresed az első hozzászólásomat, (29) nem azzal indítottam hogy én bezzeg nem azért szültem. Miután 3an betamadtak, akkor írtam le! Szóval egyáltalán nem ezzel nyitottam.

Nem 1 éves gyerektől nem bírok elszakadni, mert még 8 hónapot sem töltötte be, a kérdésben viszont egy 3 hónaposról van szó. A kérdés pedig nem az hogy hogy jusson kompromisszumra hanem: “3 hónapos babát rahagynatok a mamara 3-4 orara?” Illetve “mit csinalnatok a helyemben”

Én le mertem írni hogy még most sem hagyom ott, erre kiakadt pár “szuperanyuka” mert ők énidőznek. Kit érdekel? Azért mert ők énidoznek, én meg a gyerekemmel vagyok, kit bantottam a kommentemmel????

2021. máj. 13. 10:16
 58/72 anonim ***** válasza:
82%

Kb mindenkit bántottál vele.Kezdve azzal,hogy "te nem azért születés,hogy lepasszold."

Más se.Fogd vissza a rossz indulatod te is.Meg úgy mindenki,ne b*sztassátok már egymást..:D

2021. máj. 13. 10:24
 59/72 anonim ***** válasza:
100%
szültél***
2021. máj. 13. 10:25
 60/72 anonim ***** válasza:
84%

"Azért mert ők énidoznek"

Jaja, egy nagybevásárlás aztán kifejezetten énidőzés :D

2021. máj. 13. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!