Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babát ráhagynátok a...

3 hónapos babát ráhagynátok a mamára 3-4 órára?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hónapos, apukája el akar menni vásárolni egy másik városba, az út kb 35-40perc. N3m ketten mennénk, hanem munkatársáékkal, akiknek más dolguk van, vagyis külön válnánk, vagyis nem tudnánk annyira sietni. Addig párom át akarná vinni a picur anyósnak, viszont mivel ki tudja meddig lennénk el, nemigazán ö

Vagyok oda az ötletért. Tudom hogy jó helyen lenne, nem ez a baj, hanem nem érzem magamat arra lelkileg készen, hogy ott hagyjam, ki tudja mennyi időre. Viszont másfelől megsérteni sem akarom őket, mert szüleimnél lakunk, vagyis az én anyum sokat van a picivel.

Ti mit csináljátok a helyemben?

Nekem azért nehéz mert első baba

2021. máj. 11. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
32%

Kerdező. Ha valaki ezen megsértődik, az annyit is ér...

3 hós a baba, az anyjára van szüksége könyörgök...

Amúgy anyósom is ezt csinalta. 3 hós volt a fiunk, mikor náluk voltunk. Addig folyamat csesztetett, hogy mi az, hogy még nem eszik rendes ételt csak szoptatom. 3hos volt, náluk voltunk. Aludt a gyerek, benn hagytam vele, mi férjemmel kimentünk az udvarra egy kávét meginni. Kb max 20perc volt. Mire mentem be, az a látvány fogadott, hogy anyós disznópörköltel eteti a gyereket. A nagy kocka húst gyűrte a szájába. És még ő volt megsértődve, mikor kikaptam a kezéből...

2021. máj. 11. 13:46
 22/72 anonim ***** válasza:
76%
Egy hetesen hagytam anyósnál, amíg a férjemmel házvásárlást és hitelfelvételt intéztünk a bankban. Az autóúttal együtt ez is majdnem három óra volt. Szülés elôtt lett volna esedékes, de módosítás lett a szerzôdésben, emiatt csúszott az egész. A szüleim messze élnek, ezért csak anyósék jöhettek szóba. Semmi gond nem volt.
2021. máj. 11. 13:50
 23/72 anonim ***** válasza:
14%
Hát kérdező, jogosan lesz szegény megsértődik, ha anyukáddal lehet a gyerek, vele meg nem. Tedd túl magad a félelmeiden, ülj le anyóssal, mondd meg neki, hogy szeretnétek megkérni, hogy vigyázzon a gyerekre, de nyomatékosan kéritek, tartsa be a, szabályaitokat, ne adjon neki mást enni.
2021. máj. 11. 14:36
 24/72 anonim ***** válasza:
46%

Az én anyósom is megtömte a gyerekemet amikor 3 hónapos volt, dehogy hagytam vele. Később meg mikor elvitte az apja, mindig úgy hozta haza mintha bubópestises lenne.

De ugyanígy a saját szüleimre sem hagytam amíg kicsi volt.

Utána már igen ahogy nagyobb lett, bármikor ha ők is akarták.

2021. máj. 11. 15:19
 25/72 anonim ***** válasza:
19%
Így pláne eszembe se jutna eszembe otthagyni, nehogy már megetesse valami vacakkal.
2021. máj. 11. 21:53
 26/72 anonim ***** válasza:
80%
A kérdezô sehol sem írta, hogy bármi nem neki valóval etetné anyósa a gyereket. Nem kell azért minden vaszoló rémtörténetét beleképzelni a kérdezô anyósába.
2021. máj. 12. 04:03
 27/72 anonim ***** válasza:
100%
*válaszoló
2021. máj. 12. 04:04
 28/72 anonim ***** válasza:
19%
Dehogynem, a 19-es hozzászólásban írta hogy van ilyen félelme hogy az anyós elkezdi etetni. Ez biztos nem alaptalan, egy ilyet azért nem halucinál be senki csak úgy.
2021. máj. 12. 04:46
 29/72 anonim ***** válasza:
13%

Nos hát lehet én vagyok nagyon fura, de én még a 8 hónaposomat sem hagytam ott a mamánál 20 percnél többre! Ez is 2x fordult elő.

Nem kifejezetten azért mert megetetné akarmivel, amúgy sem! Ráérünk még ezzel később, mikor már nem cicis, es el tudja mondani az igényeit.

2021. máj. 12. 07:21
 30/72 anonim ***** válasza:
76%

Hagyd meg,hogy addig mit csinálhat vele.Párodat is felnevelte könyörgöm,mit csinálhatna pont az unokájával ami rossz neki? Meg mi okból tenne rosszat?

Én sem szívlelem az anyós dolgait,de az biztos hogy az unokájának nem akarna rosszat és pár órára vele hagyni se lenne katasztrófa..

Megmondod,hogy mikor egyen és mennyit (és mást ne,mert még kicsi),mivel szeret játszani,vigyél egy játszó szőnyeget amire leteheti és kész.

Vagy vidd olyan időben amikor fixen tudod,hogy aludni fog legalább egy órát náluk (vagy ott elaltatod).

A párodnak is hogy fog már esni,hogy az ő anyjára nem bíznád a gyereket aki amúgy az övé is..:D

2021. máj. 12. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!