Nagy baj lehet? Nem tartja a fejét! ha hatrafektetem és a kezétol húzom fel a 3hónapos és 2 hetes baba
Vajon mi lehet a baj?
Ha hasrafektetem azt is utálja. De szoktam fektetni hasra néha és emelgeti a fejét de nem sokáig, és nyűgös.
Mostanába szopás közben is elkezd nagyon sírni ordít , láttam mintha jönne a foga és 2 fehér pötty is van mintha szajpenesz lenne..
Vajon mi zavarhatja...?
Nagyon le van maradva, 3,5 hónaposan már 10-15 percet kellene bírnia hason, naponta többször. Védőnő ezt nem nézte státuszon? Minél előbb keress fel egy gyógytornászt!
Sajnos naponta többször kellett volna hasra tenni pár hetes korától, hogy erősödjön a hátizomzata, de ahogy olvasom erre nem figyeltél oda. Sürgősen keress fel szakembert!
Tényleg nagyon nem jó, az én babám már a szülőszobán megtartotta és átfordította a fejét, egy hónapos korára pedig már elég hosszan megtartja, pedig nincsen hasra téve még annyit, mert ő sem szereti. Ennek ellenére már a hasról hátra forgást erőlteti nagyon, persze a technika még nincs meg, de néhányszor átbillent már.
Soha nem is tartotta a fejét vagy most kezdte el? Ha szopizás közben üvölt, az merev nyakizom miatt is lehet. Vagy éppen mert gyenge az izom és nem tudja sokáig tartani.
Hagyd a vedőnőt, sok csak legyint, hogy lusta.
Gyerekorvos, dévényes,és egy fejlődésneurologus.
Milyen szülés volt?
Időre született?
Magzatviz tiszta volt?
Köszönöm, tehát csak felhuzasnal nem tartja a fejét, de ha hasra teszem úgy nézeget csak nem tudtam hogy a kezét alá kell tenni hogy támaszkodjon.
Hamarabb született 2800kg val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!