3 hónapos babát ráhagynátok a mamára 3-4 órára?
Kisfiam 3 hónapos, apukája el akar menni vásárolni egy másik városba, az út kb 35-40perc. N3m ketten mennénk, hanem munkatársáékkal, akiknek más dolguk van, vagyis külön válnánk, vagyis nem tudnánk annyira sietni. Addig párom át akarná vinni a picur anyósnak, viszont mivel ki tudja meddig lennénk el, nemigazán ö
Vagyok oda az ötletért. Tudom hogy jó helyen lenne, nem ez a baj, hanem nem érzem magamat arra lelkileg készen, hogy ott hagyjam, ki tudja mennyi időre. Viszont másfelől megsérteni sem akarom őket, mert szüleimnél lakunk, vagyis az én anyum sokat van a picivel.
Ti mit csináljátok a helyemben?
Nekem azért nehéz mert első baba
29 vagyok!
36! Köszönöm, eddig sem ereztem ufonak magam, mert így gondolkozom, de jó a megerősítés 😊
Irigyek vagyunk?😃 mégis mire? Arra az időre amit ne kelljen a gyerekkel tölteni? Én ugyan nem😊 meg hogy az a baj hogy vigyáznak rá a nagyszülők? Dehogy, az egyáltalán nem baj, csak nekem nem fért bele 3 hónapos korában több órára otthagyni.
véleményt mondtam el, válaszoltam a feltett kérdésre! Nálunk így működik.
Szép napot mindenkinek! 🙂
Miért kell azonnal megszólni azt aki másra hagyja a babáját csak hogy elmehessen vásárolni?
Miért kell magatokat azonnal piedesztálra emelni és fényezni magatokat mintha attól,hogy ti nem teszitek jobb szülők lennétek.
Napi 1-2 óra a nagyszülőnél nem jelenti,hogy valaki "lepasszolja".És nem is kell,hogy hozzád nőjön a gyerek,vannak neki rokonai is nem csak anyja akik ugyan úgy szeretik és könyörgöm 1-2 óra erejéig egy már X gyereket felnevelt nagymama is el fogja tudni látni a kicsit gond nélkül.:D
Ha nem akarjátok másra bízni nem kell.De nem is kell azonnal a rossz indulatot,a vitát gerjeszteni.Tudom,hogy itt mindenki tökéletesnek érzi magát és nem én leszek az aki ebből a gyerekes viselkedésből kizökkent bárkit is,de gondolkozzatok már mielőtt sértegetni kezdtek másokat.
Minden témában bizonygatni akarják egyesek,hogy mennyivel f*szább szülők másoknál.Valami gond lehet azzal aki minden áron ezt a képet akarja festeni magáról.Önértékelési gondok vannak..vagy csak szimplán helyből parasztabbak vagytok másnál.Egyik se jobb,ezt a viselkedést fogja tanulni a gyerek is . :D
"Dehogy, az egyáltalán nem baj, csak nekem nem fért bele 3 hónapos korában több órára otthagyni."
Oké, ezzel nincs is baj, különbözőek vagyunk, de ezt miért nem így kommunikálod le, miért azzal nyitsz, hogy te bezzeg nem azért szültél, hogy lepasszold a gyerekét - mintha akinek ez belefér, az kifejezetten ezért szült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!