Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babát ráhagynátok a...

3 hónapos babát ráhagynátok a mamára 3-4 órára?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hónapos, apukája el akar menni vásárolni egy másik városba, az út kb 35-40perc. N3m ketten mennénk, hanem munkatársáékkal, akiknek más dolguk van, vagyis külön válnánk, vagyis nem tudnánk annyira sietni. Addig párom át akarná vinni a picur anyósnak, viszont mivel ki tudja meddig lennénk el, nemigazán ö

Vagyok oda az ötletért. Tudom hogy jó helyen lenne, nem ez a baj, hanem nem érzem magamat arra lelkileg készen, hogy ott hagyjam, ki tudja mennyi időre. Viszont másfelől megsérteni sem akarom őket, mert szüleimnél lakunk, vagyis az én anyum sokat van a picivel.

Ti mit csináljátok a helyemben?

Nekem azért nehéz mert első baba

2021. máj. 11. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
0%
38. Ahhoz képest hogy csak fel akartad hívni a figyelmet, jól nekem estetek 😊
2021. máj. 13. 08:31
 42/72 anonim ***** válasza:
19%
Én senkinek sem estem neki :)
2021. máj. 13. 08:34
 43/72 anonim ***** válasza:
79%
Ja, igazatok van, tök ciki anyaként énidőre gondolni és a nagyszülőre hagyni a gyereket pár órára.
2021. máj. 13. 08:36
 44/72 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem csak irigyek vagy nem tudom :D Azért poén a gyerek ide-oda dobálásának nevezni azt, hogy havi 1-2 alkalommal vigyáznak rá a nagyszülők, te jó Isten :D
2021. máj. 13. 08:38
 45/72 anonim ***** válasza:
35%
40. 🤭🤭🤭 nem akarom elhinni hogy egy nőből ilyen fröcsög, de ha mégis, veled nem akarnék osszefutni egy játszótéren 😊
2021. máj. 13. 08:40
 46/72 anonim ***** válasza:
27%
Játszótéren nem is fogsz, oda mindig a férjem viszi. De gondolom ezért is minimum nyilvános kövezés jár és ragaszthatom be a kövi szaranya matricát a büntifüzetembe :D
2021. máj. 13. 08:43
 47/72 anonim ***** válasza:
100%
🍿😁🍿
2021. máj. 13. 08:48
 48/72 anonim ***** válasza:
15%

29 vagyok!

36! Köszönöm, eddig sem ereztem ufonak magam, mert így gondolkozom, de jó a megerősítés 😊

Irigyek vagyunk?😃 mégis mire? Arra az időre amit ne kelljen a gyerekkel tölteni? Én ugyan nem😊 meg hogy az a baj hogy vigyáznak rá a nagyszülők? Dehogy, az egyáltalán nem baj, csak nekem nem fért bele 3 hónapos korában több órára otthagyni.

véleményt mondtam el, válaszoltam a feltett kérdésre! Nálunk így működik.

Szép napot mindenkinek! 🙂

2021. máj. 13. 09:27
 49/72 anonim ***** válasza:
82%

Miért kell azonnal megszólni azt aki másra hagyja a babáját csak hogy elmehessen vásárolni?

Miért kell magatokat azonnal piedesztálra emelni és fényezni magatokat mintha attól,hogy ti nem teszitek jobb szülők lennétek.

Napi 1-2 óra a nagyszülőnél nem jelenti,hogy valaki "lepasszolja".És nem is kell,hogy hozzád nőjön a gyerek,vannak neki rokonai is nem csak anyja akik ugyan úgy szeretik és könyörgöm 1-2 óra erejéig egy már X gyereket felnevelt nagymama is el fogja tudni látni a kicsit gond nélkül.:D

Ha nem akarjátok másra bízni nem kell.De nem is kell azonnal a rossz indulatot,a vitát gerjeszteni.Tudom,hogy itt mindenki tökéletesnek érzi magát és nem én leszek az aki ebből a gyerekes viselkedésből kizökkent bárkit is,de gondolkozzatok már mielőtt sértegetni kezdtek másokat.

Minden témában bizonygatni akarják egyesek,hogy mennyivel f*szább szülők másoknál.Valami gond lehet azzal aki minden áron ezt a képet akarja festeni magáról.Önértékelési gondok vannak..vagy csak szimplán helyből parasztabbak vagytok másnál.Egyik se jobb,ezt a viselkedést fogja tanulni a gyerek is . :D

2021. máj. 13. 09:39
 50/72 anonim ***** válasza:
81%

"Dehogy, az egyáltalán nem baj, csak nekem nem fért bele 3 hónapos korában több órára otthagyni."

Oké, ezzel nincs is baj, különbözőek vagyunk, de ezt miért nem így kommunikálod le, miért azzal nyitsz, hogy te bezzeg nem azért szültél, hogy lepasszold a gyerekét - mintha akinek ez belefér, az kifejezetten ezért szült volna.

2021. máj. 13. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!