Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babát ráhagynátok a...

3 hónapos babát ráhagynátok a mamára 3-4 órára?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hónapos, apukája el akar menni vásárolni egy másik városba, az út kb 35-40perc. N3m ketten mennénk, hanem munkatársáékkal, akiknek más dolguk van, vagyis külön válnánk, vagyis nem tudnánk annyira sietni. Addig párom át akarná vinni a picur anyósnak, viszont mivel ki tudja meddig lennénk el, nemigazán ö

Vagyok oda az ötletért. Tudom hogy jó helyen lenne, nem ez a baj, hanem nem érzem magamat arra lelkileg készen, hogy ott hagyjam, ki tudja mennyi időre. Viszont másfelől megsérteni sem akarom őket, mert szüleimnél lakunk, vagyis az én anyum sokat van a picivel.

Ti mit csináljátok a helyemben?

Nekem azért nehéz mert első baba

2021. máj. 11. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
23%

Én írtam a 29es választ!

Hu de rossz lehetek hogy így lepontoztatok 😃 én nem azért szültem a kislányomat hogy lepasszoljam mikor nyugodtan akarok vásárolgatni. Jön velem mindenhova, amennyit a COVID enged/engedett. Engem az “énidő” meg stb sem érdekel, szeretek a gyerekemmel lenni, nem esik nehezemre 0-24ben vele lenni! Én vagyok az édesanyja, és amíg csecsemő, erre van szüksége! Így is jól szocializálódott, nem fél idegenektől, barátságos mindenkivel.

Szóval kedves kérdező megértelek! Nekem már az oda úton hiányozna a gyermekem🙄😊

2021. máj. 13. 05:38
 32/72 anonim ***** válasza:
75%

31-es, túltolod. Nem gondolom, hogy bárki azért szüli a gyerekét, hogy lepasszolja, de mi rossz van akkor, ha néha 2-3 órát vigyáznak rá a nagyszülei, míg a szülők intézik a dolgokat?

Mi simán rájuk bízzuk, míg elmegyünk pl. a havi nagy bevásárlásra. Mi legalább hamar végzünk, a gyereknek sem rossz, hogy nem a piac/áruház közepén éhezik meg, ​nincs stressz, hol és hogy etessem meg vagy tegyem tisztába, miközben mondjuk az egyik kezemben egy teli kosár zöldség van, a másikban meg a tojás.

Ehelyett otthon van nyugiban, a nagyszülők boldogok, mert unokázhatnak, a kicsi megszokja, hogy mások is vannak vele, jó szoros lesz a nagyszülő-gyerek kapcsolat. Az, hogy bizonyos dolgokat könnyebb elintézni gyerek nélkül, nem azt, jelenti, hogy valakinek teher a gyereke.

2021. máj. 13. 07:53
 33/72 anonim ***** válasza:
52%
31, azért kiváncsi lennek hogy a párod is örül-e annak hogy teljesen feladtad önmagad és megszűntél a gyerek nélkül létezni😊
2021. máj. 13. 08:06
 34/72 anonim ***** válasza:
71%
31, ha szexeltek a férjeddel, akkor is ott van? Simized a fejét oboa közben? Vagy már az sem érdekel? :D
2021. máj. 13. 08:13
 35/72 anonim ***** válasza:
34%

34, te egy full primitív férfi lehetsz😃 a gyerek aludni is szokott. Vagy mások csak akkor szexelnek amikor a nagymama vigyáz a gyerekre???😃

33 egyébként a párom is egyetért. Akinél nincs nagyszülő, akkor mi a helyzet?? A férj nem örül mert van egy gyerek aki miatt “fel kell adni” magunkat? 😊

32. Nekem ha otthagynám nagyobb idegeskedés lenne hogy hogyan eszik a gyerek, mert még egyenlőre a pürés ételt minimálisan fogadja el, nagyrészt cicis. Ha meg gyors a bevásárlás, miért ne vihetném. Ott eszebe sem jut hogy ehes, úgy elnezegelodik.

Úgyhogy köszi mindnekinek, mi szuperul elvagyunk így! Na pont pedig huzzátok le ezt a hozzászólásomat is😜😁

2021. máj. 13. 08:22
 36/72 anonim ***** válasza:
32%

Úr isten mennyi roaazindulatú...

29!

Én full veled értek egyet. Soha de soha nem fordult meg a fejemben, hogy 1éves kora alatt otthagyjam bárkire is a fiam 10percnél tovább.

Nem azert szültem én sem, hogy lepasszoljam.

Bevásárlást pl úgy intéztük, vagy az apja ment vagy én... nem kellünk ahhoz ketten.

Akkor intéztük a lakásvásárlást is. Bankba jártunk, földhivatalhoz, egyéb helyekre, vittük mindenhova, nem esett nehezünkre.

Most, hogy terhes vagyok ujra, most van az, hogy a vizsgálatok idejére megy anyáékhoz. 1-2 órára max. Nem egy röpke bevásárlás miatt, hanem egy fontos dolog miatt, mivel a kórházba nem engedik be velem, reggel vannak a viszgálatok, az apja meg nem tud ennyi szabit kivenni. Hozzáteszem 2éves...

Hogy feladtam-e önmagam, és nem tudok a gyerek nélkül létezni?

Baromság... és igen, a párom büszke rám, hogy van egy csodás anyja a gyerekének, nem ide oda dobálja ilyen okok miatt.

Szex közben is ott van-e? Megkérdezném 34, te minden szex alkalmával viszed a mamához a gyereket? Nem hinném... akkor miről beszélsz? Hogy jön ez ide?

Elég nagy házunk van, és ha hiszed ha nem, jobb a szexuális életünk, mint gyerek elött. És a gyerek 1x sem volt szemtanúja, fültanuja stb...

Azért mert ti ilyen könnyen elváltok a gyerektől, nem feltetlen az a jó... az sem mondom, hogy a 29 vagy az én példám a követendő...

De amiért mi nem kövezünk meg senkit, azért ezt fordítva is elvárná az ember...

2021. máj. 13. 08:25
 37/72 anonim ***** válasza:
18%
35, full primitív nő vagyok. ;)
2021. máj. 13. 08:25
 38/72 anonim ***** válasza:
81%
Nekem úgy tűnt megkövezitek azt aki másképp csinálja,erre utal az arrogancia és a "nem ezért szültem " kántálása. A szexes kommentem csak egy kis fricska volt, nem nekem kell bizonygatni, hogy jó a szexuális életetek vagy sem. Csak fel akartam hívni a figyelmet arra, hogy mindenki más és ha máshogy jó neki, akkor csinálja úgy. De sajnos nő nőnek a farkasa, pláne ha még gyereke is van :D
2021. máj. 13. 08:30
 39/72 anonim ***** válasza:
36%
37. Akkor elég sajnálatos hogy nő létedre ilyen full primitíven fogalmazod meg amit a száddal csinálsz 😳
 40/72 anonim ***** válasza:
18%
39, lefosom mit gondolsz. :)
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!