Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos baba esküvőn....

3 hónapos baba esküvőn. Tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm ősszel házasodik, èn leszek a tanúja, Viszont akkor lesz három hónapos a babám. Azt találtuk ki, hogy úgy oldjuk meg az esküvőt, hogy anyukám is eljön és ő lesz a “dadus”. Az esküvő és lagzi helyszíne fél órára van az otthonunktól, viszont nagyon gondolkozunk, hogy ott helyben is foglalunk szállást, hogy anyukám oda el tudjon menni a babával és szól, ha esetleg felébred vagy valami történik. Tanúként ugyebár nem tehetem majd meg, hogy hamar lelépek, szóval minimum az újasszony táncig maradnom kellene és egyébként szeretnék is, mégis a legjobb barátnőmről van szó, nem valami soha nem látott rokonról.

Érdekelne, hogy közületek vannak-e tapasztalatok ilyen korú babákkal esküvőn. Milyen váratlan esemény történhet? Mennyire lehet működőkèpes ez a megoldás, amit kitaláltunk, egy három hónapossal? Vagy esetleg másban kellene gondolkozni? Otthon biztosan nem hagynám ilyen fiatalon, mert azt a fél óra távolságot túl nagynak érzem.

2021. ápr. 30. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk ugyanez volt..fiam 3,5 hónapos volt. Legjobb barátnőm esküvője, én, mint tanú. Én itthonhagytam a fiamat, anyum jött át hozzánk. Igaz, már nem volt tejem, nem tudtam szoptatni, de lefejt tej volt a fagyiban, így azt kapott. Délután 2 kor mentünk el, éjjel 3 felé értünk haza. Ja, és nálunk a távolság több mint 1 óra volt. Mindenkinek jó volt, nagymama babázott, szuperül érezték magukat, és mi párommal is. Megvolt akkor az első szabad este. De ugye, én nem szoptattam akkor már. Sokszor felhívtam anyukámat, minden rendben van e, meg messengeren is tartottuk a kapcsolatot.
2021. ápr. 30. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

A férjem tanúja is ilyen picúrkával jött. Volt egy kéttanús esküvőnk vacsival és egy külön lagzi a családnak.

Egyik esetben sem volt gond. Az első alkalommal volt az étteremnek külön szoptatós szobája, ahova elvonulhatott a kismama, állítólag luxus körülmények voltak. A lagzi. vonlt külön helyiség ahol tudott pelenkázni, szoptatni. Ott voltak többen is picúrokkal.

Igazából nálunk semmi probléma nem volt abból, hogy a tanú hozta a babát is. Nagyon jól megoldott mindent.

2021. máj. 1. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a húgom esküvőjére elvittük, sógornőm volt vele, hátul, hogy bármikor ki tudja vinni. Esküvő után hazavittük, fürdés, szopi. Anyós volt vele, a lagziba visszamentünk a férjemmel. De ő akkor már nem kelt, csak hajnali 4-5 körül.
2021. máj. 1. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem, ha van aki nem bulzni megy, mint az anyukád ötlete, akkor nagyon jó.

Nagyobb babával is kicsit kellemetlen, egy rendezvény, mert bármit szeretnél csinálni ( tánc, pisi ) rá kell valakire bízni, aki szórakoznaés nem is feltétlen józan.

Gyerekkel 1 éves korig 2 esküvőn voltam.

( mind én részemről)

Minden szertartást kihagyott vagy félig kihagyott a férjem.

Egyik esetben aludt.

A másikban viszont elmászkálni akart ( szabadtéri)

(Nekem is szoptatot volt)

Mindkét esetben ottaludtunk, a szállás közel volt

a bébiőr elért, miután elaltattam a vacsi végén megoldottuk azzal, otthon is külön alszik.

Kaptunk kiságyat is.

Szóval az anyukád szuper ötlet.

2021. máj. 1. 07:11
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
Èn 2 hònapos babàmmal voltam esküvôn/lagzin. Nem lehetetlen, de a lagzinàl mindenkèppen kell egy külön helyisèg ahova el lehet vonulni vele. Nekünk ez a menyasszony öltözôszobàja volt.
2021. máj. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!