3 hónapos baba esküvőn. Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
A legjobb barátnőm ősszel házasodik, èn leszek a tanúja, Viszont akkor lesz három hónapos a babám. Azt találtuk ki, hogy úgy oldjuk meg az esküvőt, hogy anyukám is eljön és ő lesz a “dadus”. Az esküvő és lagzi helyszíne fél órára van az otthonunktól, viszont nagyon gondolkozunk, hogy ott helyben is foglalunk szállást, hogy anyukám oda el tudjon menni a babával és szól, ha esetleg felébred vagy valami történik. Tanúként ugyebár nem tehetem majd meg, hogy hamar lelépek, szóval minimum az újasszony táncig maradnom kellene és egyébként szeretnék is, mégis a legjobb barátnőmről van szó, nem valami soha nem látott rokonról.
Érdekelne, hogy közületek vannak-e tapasztalatok ilyen korú babákkal esküvőn. Milyen váratlan esemény történhet? Mennyire lehet működőkèpes ez a megoldás, amit kitaláltunk, egy három hónapossal? Vagy esetleg másban kellene gondolkozni? Otthon biztosan nem hagynám ilyen fiatalon, mert azt a fél óra távolságot túl nagynak érzem.
A férjem tanúja is ilyen picúrkával jött. Volt egy kéttanús esküvőnk vacsival és egy külön lagzi a családnak.
Egyik esetben sem volt gond. Az első alkalommal volt az étteremnek külön szoptatós szobája, ahova elvonulhatott a kismama, állítólag luxus körülmények voltak. A lagzi. vonlt külön helyiség ahol tudott pelenkázni, szoptatni. Ott voltak többen is picúrokkal.
Igazából nálunk semmi probléma nem volt abból, hogy a tanú hozta a babát is. Nagyon jól megoldott mindent.
Szerintem, ha van aki nem bulzni megy, mint az anyukád ötlete, akkor nagyon jó.
Nagyobb babával is kicsit kellemetlen, egy rendezvény, mert bármit szeretnél csinálni ( tánc, pisi ) rá kell valakire bízni, aki szórakoznaés nem is feltétlen józan.
Gyerekkel 1 éves korig 2 esküvőn voltam.
( mind én részemről)
Minden szertartást kihagyott vagy félig kihagyott a férjem.
Egyik esetben aludt.
A másikban viszont elmászkálni akart ( szabadtéri)
(Nekem is szoptatot volt)
Mindkét esetben ottaludtunk, a szállás közel volt
a bébiőr elért, miután elaltattam a vacsi végén megoldottuk azzal, otthon is külön alszik.
Kaptunk kiságyat is.
Szóval az anyukád szuper ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!