3 hónapos babát ráhagynátok a mamára 3-4 órára?
Kisfiam 3 hónapos, apukája el akar menni vásárolni egy másik városba, az út kb 35-40perc. N3m ketten mennénk, hanem munkatársáékkal, akiknek más dolguk van, vagyis külön válnánk, vagyis nem tudnánk annyira sietni. Addig párom át akarná vinni a picur anyósnak, viszont mivel ki tudja meddig lennénk el, nemigazán ö
Vagyok oda az ötletért. Tudom hogy jó helyen lenne, nem ez a baj, hanem nem érzem magamat arra lelkileg készen, hogy ott hagyjam, ki tudja mennyi időre. Viszont másfelől megsérteni sem akarom őket, mert szüleimnél lakunk, vagyis az én anyum sokat van a picivel.
Ti mit csináljátok a helyemben?
Nekem azért nehéz mert első baba
Ezért a programért én biztos nem. :) Semmi élvezetet nem találok 3-4 óra vásárlásban. A munkatársakkal meg végképp nem.
Egyébként ha valami halaszthatatlan vagy legalább élvezetes programról lenne szó, amire már nagyon-nagyon vágynék és megbízható az anyós, azaz nem először lesz vele, volt már legalább 1-2 órát a gyerekkel gond nélkül, akkor igen.
Elsőre 3-4 órára úgy, hogy ez lesz az első felvigyázás és még csak nem is muszáj dolog,...
3 hósan? Kb kizárt.
Fiam 3 hósan kb óránként cicizett. Ha nem adtam neki, durrantak be a melleim.
Egy vásarlás nekem nem lenne ilyen fontos. Főleg nem ennyi idő...
Vasarlás idejére hagytam otthon a gyereket az apjával, de az max 1 óra volt. 2éves, nagyszülőkre kb 1 éve van csak hagyvan. Pontosítok anyára, mert anyósra 2percre nem hagynám. Akkor is max 2 óra, ha fontos dolgom van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!