Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babát ráhagynátok a...

3 hónapos babát ráhagynátok a mamára 3-4 órára?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hónapos, apukája el akar menni vásárolni egy másik városba, az út kb 35-40perc. N3m ketten mennénk, hanem munkatársáékkal, akiknek más dolguk van, vagyis külön válnánk, vagyis nem tudnánk annyira sietni. Addig párom át akarná vinni a picur anyósnak, viszont mivel ki tudja meddig lennénk el, nemigazán ö

Vagyok oda az ötletért. Tudom hogy jó helyen lenne, nem ez a baj, hanem nem érzem magamat arra lelkileg készen, hogy ott hagyjam, ki tudja mennyi időre. Viszont másfelől megsérteni sem akarom őket, mert szüleimnél lakunk, vagyis az én anyum sokat van a picivel.

Ti mit csináljátok a helyemben?

Nekem azért nehéz mert első baba

2021. máj. 11. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
49%
Ha neked ez ekkora aggodalmat okoz, akkor ne hagyd ott. Én kizárólag szoptattam a gyerekeimet 5-6 hónapos korukig, így fel sem merült addig, hogy 1-2 óránál tovább otthagyjam őket bárkinél is. Ez nekem is így felelt meg, nem okozott gondot.
2021. máj. 11. 12:27
 12/72 A kérdező kommentje:
Nem zárom ki egyátalán, nem ez a bajom, hanem, hogy ez lenne az első ilyen és nem tudom mikor is jönnénk haza. Cumisüveggel sincs baj, itt az én lelki világommal van a legnagyobb baj. Nem paráznék rá ha biztosra tudnám hogy viszonylag hamar haza jövünk
2021. máj. 11. 12:32
 13/72 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező mondj egy racionális forgatókönyvet arra az esetre, ha két óra helyett négy és fél óra múlva értek haza. Mi fog történni, ami miatt aggódni kell és tépelődni?
2021. máj. 11. 12:34
 14/72 anonim ***** válasza:
88%
De akkor miért nem olyan alkalomkor hagyod ott először, amikor minden kiszámítható és tőletek függ??
2021. máj. 11. 12:34
 15/72 anonim ***** válasza:
70%
Én otthagynám. Ők a gyerek nagyszülei, nem idegenek. Fölneveltek már legalább egy gyereket.
2021. máj. 11. 12:35
 16/72 anonim ***** válasza:
41%
Az a gáz hogy eddig nem hagytad másra pár órákat amíg kikapcsolódsz a baba nélkül!
2021. máj. 11. 12:56
 17/72 anonim ***** válasza:
61%

Ezért a programért én biztos nem. :) Semmi élvezetet nem találok 3-4 óra vásárlásban. A munkatársakkal meg végképp nem.

Egyébként ha valami halaszthatatlan vagy legalább élvezetes programról lenne szó, amire már nagyon-nagyon vágynék és megbízható az anyós, azaz nem először lesz vele, volt már legalább 1-2 órát a gyerekkel gond nélkül, akkor igen.

Elsőre 3-4 órára úgy, hogy ez lesz az első felvigyázás és még csak nem is muszáj dolog,...

2021. máj. 11. 13:12
 18/72 anonim ***** válasza:
36%

3 hósan? Kb kizárt.

Fiam 3 hósan kb óránként cicizett. Ha nem adtam neki, durrantak be a melleim.

Egy vásarlás nekem nem lenne ilyen fontos. Főleg nem ennyi idő...

Vasarlás idejére hagytam otthon a gyereket az apjával, de az max 1 óra volt. 2éves, nagyszülőkre kb 1 éve van csak hagyvan. Pontosítok anyára, mert anyósra 2percre nem hagynám. Akkor is max 2 óra, ha fontos dolgom van...

2021. máj. 11. 13:24
 19/72 A kérdező kommentje:
Itt anyóssal nincs baj, bár attól félek, hogy le sem rakná, holnap meg nem bírnak a gyerekkel. Másik, meg hogy ő már szokta nekem fújni, hogy ilyenkor az ő gyerekei már ezt ettek meg azt ettek, miért nem adok a gyereknek. Attól is félek, hogy megetetné valamivel a tudtom nélkül. Minden vasárnap délután ott vagyunk, szereti a mamát, szóval ezzel nincs probléma. A vásárlás nekem egyátalán nem fontos, szívem szerint itthon maradnék, csak azt sem szeretném, hogy sértődés legyen.
2021. máj. 11. 13:35
 20/72 anonim ***** válasza:
22%
Nézd kédező, csak jótanácsként mondom, hogy rengeteg dolgot fog a gyerek még megkóstolni, kipróbálni, megcsinálni akár mások által, akár szabad akaratából, ami neked nagyon nem fog tetszeni. Próbáld meg rugalmasabb és lazább lenni, különben elég csúnya éveid lesznek. Hidd el, semmi baja nem lesz, ha a saját nagyanyja vigyáz rá.
2021. máj. 11. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!