Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj, ha nem akarok...

Miért baj, ha nem akarok felesleges kacatokat vásárolni a babának?

Figyelt kérdés

Hamarosan szülök, úgyhogy elkezdtük berendezni a babaszobát és megvásárolni a kisbabánk holmijait, de úgy érzem, mások túl sokszor beleszólnak, mit kellene vennünk.

Az egyik rokon el is kezdett sápítozni, hogy milliós összeget költött a babára érkezése előtt, mert a rengeteg bútor, ruha, ringató, tökömtudja...

Én nem akarok felesleges vackokat vásárolni, veszek persze kiságyat, pelenkázót meg egy kis ruhásszekrényt, 3 hónapos korig valamennyi ruhát, babakádat, légzésfigyelőt, egy-két csörgőt, babakocsit, de ennyi.

A babakozmetikukom, fürdetők használatát nem tartom egészségesnek, játékokra szerintem egyelőre nincs szüksége, amíg a mi szobánkban lesz, nem akarok a szobáját sem különösebben kidekorálni.

De kb. azt érzékeltetik velem, mintha spórolni akarnék a gyereken, pedig nem szorulunk rá, csak nem látom értelmét a sok felesleges cuccnak.

2020. dec. 13. 17:35
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
75%
Enyém meg egymásba pakolja méret szerint az edényeket, míg főzök és annak is ugyanúgy örül. Itt nem a 6000 forintról van szó. Én magamnak se veszek meg mindent cuccot, nem érzem fontosnak, sőt én pazarlásnak érzem. De megveszed, így vagytok boldogok és ez jó. Mi nem vesszük meg és úgyis boldogok vagyunk és úgyis tud örülni a gyerekem.
2020. dec. 15. 13:29
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
40es vagyok. Persze, az én babám kedvenc játéka is az az öt egymásba rakható pohár ami 3 hónapos kora óta megvan neki, de ettől függetlenül megvettem neki a zenélőt is, mert úgy gondoltam, hogy tetszeni fog neki. Ettől én nem pörgetem túl, és ettől az nem lesz szar anya, aki nem veszi meg.
2020. dec. 15. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!