Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babának hálózsák? Érdemes...

Babának hálózsák? Érdemes vennem hálózsákot 11 hónapos babának? Éjjel két óránként felkelek betakarni! Mi a tapasztalatotok? Nem akarok feleslegesen venni! Elég drága, de ha használni tudom, megéri!

Figyelt kérdés
Érdemes vennem hálózsákot 11 hónapos babának?Éjjel két óránként felkelek betakarni!Mi a tapasztalatotok?Nem akarok feleslegesen venni!Elég drága,de ha használni tudom,megéri!
2009. dec. 15. 08:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Nézz körül a Vaterán. Én onnan vettem nagyon olcsón.

mindenképpen megéri, mert

1. nem neked kell felkelni

2. a gyereknek nem lóg ki belőle semmije.

De ha neked ez nem jelent gondot, hogy felkelsz, akkor ne vegyél.

2009. dec. 15. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri venni,de jobb,ha nagyobb,mert abban a baba fel is tud állni.
2009. dec. 15. 08:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekunk is volt, pont a kitakarozas miatt. Nagyon szerettem. Jo vastagot vettem, igy nem fazott. Sajna kinotte a legnagyobb meretet is, most 20 hos, igy mostmar egy kis pledet tekerek a derekara. A celnak ez is megfelel. Eloszor utalta, de mostanaban ha 1 perccel kesobb tekernem ra, mar szol, hogy pled. :-)
2009. dec. 15. 08:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nem vált be. 7-8 hónapos korig eltűrte, de aztán nem. A gyerekem a hasán alszik, lehet, hogy ezért. Azután is ugyanígy fel kellett kelnem. Sokféle hálózsákot kipróbáltunk. Nekem az a véleményem ha 11 hónapos koráig nem aludt hálózsákban, akkor nem fogja megszokni. 2 gyerekes anyuka.
2009. dec. 15. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Én hálózsákban altatom a szintén 11 hónapos babám, már kb. 3 hónapos korától. Én nem vettem. Fogtam egy takaró huzatot a két szélét összevarrtam és vartam 2-2 gombot rá. A rövidárú boltban meg vettem lyukas gumit, ezzel gombolom a vállára. Nekem ez bevált.
2009. dec. 15. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp hasznos, próbálj meg használtan venni.

Én 1 hónapos korától ebben altatom a fiam, sosem kellett még felkelnem, hogy betakarjam. Vegyél jó nagyot. Elveszni nem fog benne, sokáig jó lesz.

2009. dec. 15. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:

1 éves a ksifiam. Mi is használunk hálózsákot, mert az egész ágyát bebarangolja éjszaka és sokszor ráfekszik a paplanjára is, úgyhogy még betakarni sem tudom azzal, mert ha kihúzom alóla, akkor felébred.

Most a Tescoban elég jó hálózsákok vannak 1900-ért. Egy próbát megér szerintem a nyugodt alvásotok érdekében.

2009. dec. 15. 13:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

1-5 hós koráig abban aludt,de nyáron nem kellett hálózsák!

Most attól tartottam,hogy már fel tud állni,és nem gabalyodik e bele?

A régit kinőtte,köszi mégegyszer!Veszek egyet!

2009. dec. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!