Mikrohullámú sterilizálót és cumisüveg melegítőt érdemes venni? Melyik márka jó? Feleslegesen nem akarok venni.
Nekünk mikrós sterilizálónk van.Canpol márkájú.
Nagyon jó.Én is szoptattam(11 hós most) már tápszert kap így azokat az üvegeket is ezzel sterilizálom.
Cumisüvegmelegítő csak akkor kell ha tápszeres a baba, különben felesleges, ráérsz akkor is megvenni ha tényleg kell, én kaptam egyet (aventes) kölcsönbe, elő se vettem, szerencsére van tejem bőven.
Én vettem egy Avent mikrós sterilizálót, az unokatesómnál láttam, neki nagyon bevált, az én mikrómba viszont nem fért be a grillezőtől, így vissza is vittem. AZt mondták a boltban, hogy már legalább 5-en visszavitték emiatt, uh nem árt előtte lemérni a mikrot. Még jó, mert kaptam egy elektromosat végül kölcsönbe.
Streilizálót egyébként csak az elején használtam, amikor fejtem is, ez volt kb 3 hét, de így utólag azt mondom, hogy erre a kis időre elég megvenni a folyadékot, ami max 2000 forint és nagyon sok ideig elég. Ha tápszeres a baba, akkor persze nagyüzem van hónapokig, akkor érdemes sterilizálót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!