Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon fogzás lehet? Nem...

Vajon fogzás lehet? Nem akarok feleslegesen gyógyszert adni.

Figyelt kérdés
6 hónapos babámnak nincs túl jó napja. Délután nem tudtam elaltatni, bár fáradt volt. Letettem, öt percig aludni próbált, aztán sírt-végül nem aludt. Este ezt megismételte, bekentem az ínyét fájdalomcsillapító géllel, így elaludt.Erősen harap a dolgokra, rosszul eszik inkább rágja a cumit. A foga alul s felül is fehéredik az ínye alatt, de nem nagyon. Nem piros, nem duzzadt. Egyébként is nyűgös volt, játszani sem tudott egyedül. A viselkedése alapján azt mondanám a foga-de nincs komolyabb elváltozás az ínyén. Így még kanalas fájdalomcsillapítót sem merek adni? Mi lehet ez? Eddig egy foga sincs, tapasztalatlan vagyok:(
2009. márc. 9. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet a foga, de ma nagyon fura nap volt, a front is megviselheti. szerintem próbáld a gélt, ha holnapra sem lesz jobb, akkor is adhatsz neki homeopátiás fájdalomcsillapítót.
2009. márc. 9. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám ugyanezt csinálta 3hete.Jön a foga.Melegnek éreztem a homlokát és volt hőemelkedése is.Azt hittem beteg.Elvittem dokihoz és megnyugtatott,nincs baja csak a fogacska kínozza.Ha van hőemelkedése is a babodnak,tuti jön a foga.És valóban nyügösek ilyenkor...
2009. márc. 9. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

nem is kell gyógyszerrel tömni!!

Mi a Viburcol kúpot használjuk és nagyon jó!!!!!

Meg a Chamomilla vulgaris ch 15-öt!

Mindkettő szupi!!

a Viburcol kúpot nappalra 1 kúp és ha szükséges lehet éjjelre is egyet beadni!!

a Chamomillát meg napi 3x5 golyócskát kicsi vízben feloldani és megitatni a picikével!!

Tapasztalat nekünk bejött!!

Azóta nyugisak a napjaink!!

Üdv egy 7 hós babuci anyukája

2009. márc. 9. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a homeopátiás dolgokban nincs sok bizodalmam, nem értem a hatásmechanizmusukat....mondjuk a fájdalomcsillapító gyógyszereknél biztosan kevésbé megterhelőek, csak természettudományos végzettségem miatt elve hatástalannak gondolom az ilyen jellegű készítményeket, bár sokaknak bejött akkor biztosan van benne vmi...mennyibe kerülnek?
2009. márc. 9. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

800 Ft körül van egy tubus, az sokáig elég! Amúgy mi is 6 és fél hósak vagyunk fogzás előtt. Ma nyügik voltunk. Én ma is és pár napig ezelőtt az időjárásra fogtam. Ez a szél még a felnőttek némelyikére is megterhelő! Bár a fogacskák is közrejátszanak. Én már mindenen túl vagyok (a homeon is), most a borostyánlánc van porondon. Lehet, hogy sokan nem hisznek benne, de más megoldást már nem látok! üzdünk 3 kemény hete! Na de ez már nem is ide tartozik...

Üdv

2009. márc. 9. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Borostyán láncunk nekünk is van, szép:) Megvitatom a kérdést apával...Köszönöm!
2009. márc. 9. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!