Másnak is rosszul esne? Vagy csak én túlzom el? Kár volt ennyi energiát, pénzt beleölni.
Figyelt kérdés
Ma volt kisfiam keresztelője...Senkitől nem kapott semmit.A buliról haza kellett szaladnom,mire visszaértem,már mindenki megebédelt rajtam kívül, még fényképet se tudtam csinálni az ebédről. Ráadásul sógornőm délután még a barátnőjét is elhívta családostól, hogy legyen társasága. Ha ezt tudoma templom után nem csinálok ebédet.2010. aug. 7. 20:55
31/31 anonim válasza:
Én tuti mindenkinek megköszöntem volna hogy eljött és hogy hozott ajándékot,szégyelljék csak magukat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!